(2) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
20 Like 108 Dislike
塞車呀
BINANCE to TRUST WALLET 等咗我半個鐘
呢隻野冇人買唔點郁
3年後先返黎再睇啦
搞完一輪蝕緊5舊水唔開心
轉左network未
Connect 個度有教
你係avax chain買?
佢自己官網roadmap plan下年上cex 可能唔使3年
我metamask同trust wallet都有分別射過去
但依家trust wallet明顯耐好多
二哈幣 笑jor
佢啲defi全部都係avax chain 喺bsc chain好似冇着數
同埋樓上已經有巴打講開個avax wallet 用幣安經avax xchain射avax落去仲快過bsc咁樣pancakeswap幾次

咁係未成功嫁啦, 可以刪app等下年開?
Smon/yooshi
想佢超越axs
如果真起碼十倍
見到啦
用metaMask ac ,hold 喺tradejoe 度
750000000粒
Thanks again

見中家卡咗喺pancake swap
建議大家用tradejoe

Metamask hold AVAX c-chain
連tradejoe 買

幣安AVAX 出金手續費好低
0.01 AVAX (HK$ 5~)
我估其他平台都係
AVAX gas fee 特低
開始明白AVAX 做得起嘅原因
新手用pancake swap 連trust 係咁彈authorization error 連唔到
想問我㩒錯咩野
用wallect connect連
唔好直接揀trust wallect嗰個選項
metamask default係認ethereum network, 你轉其他network要手動自己add
重要交易速度好快

PS:如果重未係metamask睇到HUSKY數量
係metamask 到禁import tokens, 入番Husky contract address

0x65378b697853568da9ff8eab60c13e1ee9f4a654
差啲啲就消0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞