(2) 錯過左狗狗幣(Doge),柴犬幣(Shib),西摩犬幣(Samo),不能錯過下一隻雪橇幣(Husky)

1001 回覆
20 Like 108 Dislike
我岩岩都試緊呢樣野
佢有個bridge但我唔係好識用
依家husky用左trust wallet+pancake買但想轉去metamask avax

宜家買shib 太risky
買呢隻當買個機會
連登仔推價推得咁快 shib升完想再加倉
都係閒錢慢慢買算
仲要宜家鬼佬都未進場
擺多排遲啲希望升上去
搞左成日已經 去到最後一步佢點都connect唔到我wallet 搞咩求救呀
首先你要係metamask add晒 bsc 同 avax chain先
然後射去MetaMask 之後就入brigde個度轉
Gas fee都幾貴 見estimate 0.4bnb
用chrome extension 搞呢啲嘢順手啲
咁如果就咁 bsc + MetaMask 係咪都一樣
頭盔 以下方法係自己摸索 如有更好請指教
方法1. 用husky官網自己個bridge 好似係百幾蚊usd gas fee
方法2. 轉返做bnb跟住 跟住喺自己個metamask開返個avax c-chain銀包(google avax network metamask有教)跟住喺anyswap度將自己啲bnb由自己既bsc mainnet bridge去自己既avax mainet
跟住再喺tradejoe嗰度直接將bnb swap做husky
gas fee低好多

方法二個問題係你喺metamask嗰陣一粒avax都冇冇錢比gas fee做swap avax呢個動作
結果都係要開個avax wallet由入avax然後xchain轉cchain再射落metamask 因為幣安唔比cchain提款

所以我依家先係咁話要入直接喺avax wallet入
一句講曬建議樓主改pin用avax wallet入錢嘅方式
11xx usd變 16xx usd
希望在明天
兩個買法都係husky比 只係擺既位唔同姐
入了ard 10000u
無50倍唔放
samo ath
晏晝入咗7000u已經變咗8000
咁係咪每次由binance 轉錢都要咁做?要經Avax wallet 落meta而唔可以直接binance 去 meta?
345應該可以唔理 binance開返c chain
半個鐘左右
不過Pancakeswap淨係支援bep20

所以你既BnB去到trust wallet之後
再禁入去bnb嗰欄,將bnb兌換做smart chain (bep20)
半個鐘之前cchain仲係suspended緊 屌
咁依家好似仲可以直接咁用cchain射avax落metamask 跟住直接喺tradejoe swap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞