百倍股 GME (175)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
8號收市
等滯脹之日
你就想
240賣咗 宜加又入返
https://www.reddit.com/r/Superstonk/comments/r9buii/you_can_now_call_computershare_internationally/
而家喺香港有關GME聯絡Computershare打+ 800 3823 3823唔洗錢
We are writing to inform you that your account (XXX) was assigned/exercised the following position(s):

Assigned / Exercised Assigned
Buy / Sell Buy
Quantity 100
Symbol GME
Price 185.00
Option Position GME 12/03/2021 185.00 Put
You may find the entry of transaction(s) under account history on next business day.

Sincerely,
Firstrade Securities Inc.

終於收到CS 信
係咪廿四小時
好似又有SSR?空頭有冇咁驚?
仲信SSR
short sale restriction,自己google
坐定定等8號ER la
Ssr 好耐冇人講啦
(含圖)成功Sell the dip and sold~
https://lih.kg/2799116

我又中喇各位
Dinlo,真係股海神燈

幾時賣GME通知聲,等我屙煙
以後跟ching搵食
Ching 我都做過燈神,唔好放棄

我既心路歷程
1.)接受自己好撚燈
2.)燈還燈,邊到跌到邊到起番身
3.)人地50%勝率既贏到,我就99%勝率先買
4.)唔理贏幾多,總之要贏,細注開始買,輸都唔入肉,總之要贏番個勢
5.)時間耐左就會幾時燈力發作做定對沖
6.)買任何野都諗輸個陣有幾多人陪你,愈多人陪你就愈安全
7.)trade得多愈無益,睇得多愈心煩,揀定幾隻食全個勢借盡all in

結論: 買樓
SSR好似已經係七八個月前嘅事
第一封?幾時開始搞?
見佢個date 29/10 收到FT 申請
前幾日先收到
寄左返香港

家下仲要等第二封
我間封都係寄左返香港
點解要6星期

坐貨船環遊世界
CS 個E-MAIL 有話個record 地址同我俾既唔同
以為佢會識寄英國地址啦
點知...

如果香港地址收唔到信真係GG
家下寄乜野都要咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞