GK/雕像討論區(4)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
無用架。我見香港代理間間都唔寄外國
改地址都唔得。
想問如果唔小心跌爛左啲parts既話,香港有冇工作室可以修返
幾靚
有無得Track幾時寄,寄到邊架?
官網嗰個 scheduled at 呢個會唔會 update?
速遞通知係到貨嗰日?
乜都冇

速遞通知正常速遞公司收到件貨就通知你
比個號碼你track下佢到邊之類
咦話口未完就收到Tsume email
之前咁多件都冇通知過

Hello

Your order has been sent. You will find the details below:

Carrier: SFEXPRESS
Tracking number:xxxxxxx

If your carrier is AWT, do not panic, it means that your carrier is Arthur Welter. He will call you to fix a delivery date with you.
For DPD shipments ; you can track yours on the following website:xxxxxxxx

Regards,
The Tsume Team.
我買家岩岩收埋貨了
我呢間寄加拿大同美國都係就咁隊個地址比佢
Okay, 唔該晒ching
你買家真係兩個星期收到
介唔介意講邊間香港代理會寄外國 想知
可能第時搵佢買
T社出Nami 希望唔靚
香港人GK
集美出貨快到咁….
呢頭出完白鬍子
轉頭白星都出貨

有無人買過?見專業GK有
其實最想要鼬
可以試下上網收
而家行情肯定比喺代理度買平一截
有記錯,鼬好似岀過,fb間唔中有人放
Queen 出星矢
新手入坑
尋晚去左Tsume排御田waiting list, waiting list係真係有機會有定唔會排到?
有冇巴打排過大約排左幾耐左右

1/2 好似唔錯, 有無人訂左?
有排過5-6隻
有3-4隻都排到
有快有慢,t社嘅嘢只可以佛系等
謝回覆
睇ig T社聽日出娜美,係唔係一出就有得買/排隊?
想問佢法國公司排到既話可以國際直運到香港?

Thanks
一出就鬥快買
正常香港點都買到

排到都喺九成直接大陸廠出貨
難唔難搶?
會唔會好似bearbrick咁一開賣連一分鐘都唔洗, 資料都未入得切就比人買哂
T社未去到咁誇
細佬我第一次買GK,想請問下如果我去Tsume/GK國度 訂係咪都安全可信?

定還是仲有冇邊間網上平台可信?

唔該!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞