[健健康康打好波] New Orleans Pelicans 討論區 # 12

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
射太少3分
建議黎睇,難得好波.jones 上返正選攻守平衡好左,成隊進攻流暢,BI 少左持球單打,多左用off screen,走位打簡單無球,ball movement 好左,成場有33assist. 係第一節可能太順有幾球浪射, 但整體合理.防守都多甩漏,但補防撲波都算快,BI 都有飛身搶波夠hustle. second team, willy, kira, naw 都做到野,有一隊波既感覺.
一節鵝傳統有,心 beat the buzzer 有, BI 飛身搶波有, ball movement 有, 傻仔馬柒野有, 鵝贏到最後垃圾時間有, 係無第3,4節倒水. 唔係唔睇呀.
最後附上傻仔馬慶祝下
馬狗
睇左上半場
好J 到
牙b 減少帶波時間 同 動作,好撚舒服。
高位 drop 落去low post d easy basket 好好j 。
Jones截波lane 同落手判斷 有牙波影子,愈打愈有自信
聽日打雀,B冇 30 5 5 with win 唔收貨
BI無哂持球進攻咁
比Bogdan 打爆
jones真係抵錫發身搶波
訓教食飯打JAZZ呢
比雀守到打唔到戰術,好彩靠kira咬住
呢球b咁都博唔到foul係咪on9?
兩球殺入去擺明foul都唔撚吹
對就雀屎都俾人黑
唔計呢2球,佢啲中距pull up 傷完無哂咁,以前差極都有4成到命中
岩岩球post up咪幾好
Btw今日球證係咪想free ride
BI 又怡鳩告啤
可能單純傷完未揾返狀態,呢段又好返啲
今日啲雞想點
Willy
46:45 2隊都低分到
佢打post up根本好岩佢
而家唔打zion出返根本無得打呢啲
一早用佢 棄Hayes
宜家唔駛輸咁多場
Hernangomez>>>>>>>>>hayes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞