[健健康康打好波] New Orleans Pelicans 討論區 # 12

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
減左啲喇
今日個scan ok就可以5v5
Sato呢啲撚屌一見lead咁多就勁多起手
個人覺得佢練埋射波真係個奇才
望佢唔斷腳先啦
平時要佢打嗰陣又唔撚打
平時都唔洗佢打,本身佢都打唔到,控住個波唔好TO傳比隊友就夠
Willy 最尾個傳波瀟到呢
好耐無贏得咁爽, BI 26分FG 60%,馬真係BI 飛機杯
Herb Jones 今日 4偷波
Jones正選 教練
希望keep住呢個rotation
佢算補到上年波仔防守個位,又有啲傳波,有啲落波.係差啲經輸,今日都有交學費比beal,控制下個犯,好洗好用
未有時間睇,有冇手足簡評下
Congratulations to BI & the @PelicansNBA! @B_Ingram13 deserves all the fist bumps & smiles! ❤️ it when a good guy wins! 26 points on 9/15 shooting, 5 boards, 3 dimes & a steal. Off the court, BI knows the name of every usher & security guard & makes time to hug them hello. #wbd 

牙b毒撚好人性格
Respect
真心想BI同大波成材, BI 我係覺得佢係有能力上到AS 以上
心態差d , 硬係覺得佢唔夠有火
硬係差緊d
即使個場明明好順手,但硬係覺得佢爆唔起分🤔🤔🤔
究竟差咩,係未差 招 signature move
我諗係 clutch time 長期7。
佢 clutch time drive in好撚迷,個兩步上籃步creat 唔到space , 想上之際,前需有兩個巨漢block , 最後一係夾硬上,一係搵人傳(turnover )。

好奇怪
爆炸力唔夠 第一步成日過唔到人都係幾明顯缺點
所以節奏好重要
Clutch time 自己亂自己節奏、又硬爆唔到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞