【小說音樂化】YOASOBI 討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
等下轉好過 今次個hoodie我麻麻地
圖案太細而且個Nice to Meet You字冇Sweatshirt咁明顯
我最後買咗Sweatshirt就算
我想買佢今年四月果件重賣果件 但好似2月先寄
然後就諗到時香港都無冬天唔凍就掙扎緊
我覺得等下轉啦,同埋演唱會 GOODS 唔知會唔會有事後通販?
而且我覺得呢轉唔算靚 / 特別到必收
同埋諗下依家 Yen 其實先 7 算,俾 $800 其實即係同炒價買冇咩分別,唔好助長
BNS 唔係唔收信封,係日本倉有寫明唔收,咁就好似搏唔過
唔太關個 Tracking No. 事,因為佢係會收冇 Tracking Number 嘅嘢,不過我收幾次呢種都係有厚度嘅郵包仔,冇試過真係得張紙
ikura感覺小學會係肥妹仔
一般發售係,嗰日都見 Twitter 好多人話搶唔到
應該但凡係轉運倉地址就得
之前我睇其他日本online演唱會都成功收到飛
(我係用GOYOKIKIYA)
我想講條毛巾痴到啲魔術貼搞到甩咗啲線出嚟
係咪要join左夜遊fc 先睇到剩低啲咩goods未賣晒?
等我仲諗住join夜遊fc 買hoodies

師兄你咁對待啲周邊 ikura同ayase會唔開心
啱啱上 Amazon 睇又見到有貨補,即刻撳翻隻
https://yoasobi-onlinestore.com/s/n135ec/page/item-list?ima=5809

12月6號cut off
2月出貨
要用fc個ac先買到
第二埸live都買埋
買番條beach towel先
唔小心hi到環保袋個魔術貼就甩晒線
條毛巾流流哋
演唱會前有live

唔係演唱會後咩?
啱啱見到sony已出荷the book 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞