【小說音樂化】YOASOBI 討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
ikurabb同伶合唱首宝石 幾正
你講我先發現 cut 左 order
本身已經訂左大正浪漫 version,想訂埋流星
頭先見又番貨 補飛成功
估唔到咁快無晒
等唔切
ikura好適合唱呢啲歌 把聲發揮得好好
https://youtu.be/_XxiF2ch7NU
唔知 もしも命が描けたら 幾時出mv呢? 好好聽
買咗online飛嘅都有
正確嚟講係 Online 飛先有
官方話係送俾去唔到現場嘅大家作為紀念嘅小禮物
地址果啲係咪亂填就得? 見你地話填轉運地址 但係我冇用開轉運知點搞 唔好意思麻煩曬
係咩黎?
想問下而家仲買唔買到飛?
買左5號晚了
其實地址鳩填都可以嘅
不過依到嘅巴絲用開集運買嘢 就用集運地址姐
去tenso開ac又唔洗錢 只係要用住址證明確認 就私隱考慮
bns開ac都唔洗錢 好似電話sms認證就得

留意返 上面有巴打話買online飛會送實體飛
鳩填就唔會收到 又或者寄咗比個日本人
用bns亦都有機會收唔到 好似話唔收信封

除非夜遊fc會定期送禮
以前課scandal金 定期都會送會員雜誌
實體飛未詳細睇 答唔到
但買online飛仲買到
當日開show前幾個鐘都買到 好似係
張 Gold Ticket 係實體嘅禮物嚟,會有埋 Serial number 喺上面
下年 1 ~ 2 月會用ゆうメール會寄去你Stagecrowd acc 個地址

想拎到張 Ticket,要
4/12 場:4/12 香港時間 17:30 前買 Online 飛
5/12 場:5/12 香港時間 16:30 前買 Online 飛

如果已經買咗飛想改地址,記得 8/12 或之前要去 Stagecrowd My page update
終於有時間追下yoasobi
啱啱睇nice to meet you啲goods 基本上都賣曬咁滯
再睇返旋轉代購 我決定慳返幾舊水
係冬天無得著佢地嘅衫

又log in夜遊fc睇ikura嘅blog
其中一篇係講佢初戀 小學生暗戀人 被拒絕
唔知個男仔依家會唔會揼春嗌走寶
補充埋 如果有夜遊fc嘅話 可以買返之前嘅goods
不過都係得兩件短袖t 幾件hoodies 同毛巾有得揀
邊間集運收信封會穩陣啲
用開bns 唔知原來唔收
仆街了 岩岩先開ac買完online飛鳩填話咁快又要改地址 有無邊間夾運咁多位巴絲用開介紹? 想要張金飛
Hoodies都無哂 諗緊搵唔搵代購 但$800一件好貴
買得嚟到冬天都唔知仲有冇
佢話十二月中寄當我好彩下年前收到
都唔知一月仲夠唔夠凍去著
我用開tenso 收過scandal fc嘅信封
bns就未用過 但上面有巴講話信封類型未必收
tenso就貴過bns 硬食ems或者dhl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞