【小說音樂化】YOASOBI 討論區(10)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
頂我以為binder入面有齊咁多張original index
新手第一次買,點儲得曬
無架啦 除非有米 唔係揀隻鍾意儲 仲要買到
對返上面張特典圖,要睇你本身喺邊買
如果你本身喺 Amazon 訂,個 item 名係寫 Amazon.co.jp Ver.,咁你張特典就係 Amazon 自己嗰張(優しい彗星款),応援店絵柄係另一張(三原色款),想要晒嘅話係要訂兩隻
無錯。。。我太遲了
唯有去返amazon訂多隻,連埋the book+magazine
btw想問下,song music, 樂天呢d有直運香港嗎?
定係大家都係自己揾轉運?
咁我明了。
唔該曬巴打 唔知佢地packaging係咁玩法
怪唔知amazon有応援店ver賣你地咁開心
但係見佢已經賣曬,又遲左了
想今天落訂the book2 + the book + magazine
但又驚過兩日佢又突然出現応援店ver the book2
無直運 大家都係bns 另外樂天好似要用海外信用卡
The book 1 嘅応援店ver.係要去實體店買,但係今次見amazon有,所以我先share俾大家
原來係咁 要再揾集運,唔該曬
好啦咁我唔等了照訂
応援店ver.唯有隨緣
我本身做左傻仔係香港揾代購訂左隻book2
都唔知對方會訂左邊個ver既特典
7net都係唔收海外信用卡
早兩個禮拜先y拍bid左隻book 1 10000yen
點解咁突然 之前有冇講過會再販
你呢下好慘
依家4950任買
做咩咁衝動
其實我覺得再販咁大件事可以早少少宣傳
Encore昇華咗好好聽
呢隻新碟無出實體版?
點解有d人話有出cd有d就只係數位發行
1萬yen包唔包特典
見到果斷cut amazon轉買Sony Music Shop

兩隻色對比好靚
緊係冇 未話再販之前carousell/amazon/日本y拍都係800以上仲要冇特典
SAME 路易前輩 獅子義父情雖然都好正
我之前揾到既都1000 up
好彩佢佛心重製
咁樣真係冇仇報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞