[Web]Basket Pulse 籃球經理人-S84開始 入坑開荒好時機

276 回覆
3 Like 1 Dislike
我當初都諗 係唔係會減rt
係好正架!佢每日都比時間寫好有心機
今日打咗我最精彩嘅一場波 屌拿星喺屋企睇住佢一行行字彈出嚟都咁緊張
真係打到最後廿秒要人地犯規戰術真係大叫一聲頂撚住啊
冇記錯佢新手教學好似有一個叫你炒左個廢d嘅教練
另一個就叫你去市場出價買人

市場出價個個好似出左價就pass 到架喇啵
買唔買都唔重要

佢市場最旁邊有個日子,要過左個個日子球員/教練先會接受最好報價,你可能要等足一日先有結果買唔買到

租借係同其他真人球隊租球員黎用,佢見你新手多數未必肯租比你
話時話,啲罰球差到想死
有時差兩三分就係炒罰球
想問下點幫球員改名 搵唔到個選項
Web 版嘅應該係球員資訊個頁嘅右邊
手機版好陰濕係最底有個叫「操作」嘅tab, 打開佢先有改名之類嘅操作選項
是日一推
就day8了
罰球最差試過得廿幾%
得中距同經驗會影響罰球
睇嚟你地一喺直爆內線 一係三分暴雨
中距都有5㗎 一球都唔中
一個得3就無計
好多場都係咁?你係6聯? 6聯5中距應該夠用架喎 經驗應該都唔會好低架啦
係6聯呀 講緊最差嗰場啫 嗰場唔知點解咁差
正常都有6 7 成嘅
正常,Jordan都唔係球球入
最後一日!
痴線 對面隊5外藉+4本土打國內賽
有個球員foul 7次都仲有得打
點玩呀

笑撚死 今日國內賽又用返新engine做testing吖嘛
今日我有個球員係無上過場但係佢出界
另外有4本土球員我諗你係2聯以下啦 因係1聯條條友都上咗WL5
本土根本無球員夠rt上場 唔夠rt都上場就會倒水倒到輸波
所以你國際聯升你喺國內聯你就屌打低級別國際聯對手

我只能講句 國內賽唔好咁在意啦
雖然國內賽對我嚟講係honour
開季到而家淨係輸呢場
咁先覺得唔抵
全世界都出bug台灣嗰邊都屌緊
官方話知道測試快攻太多太易中
未來會改返減一半 姐係官方都決心想buff快攻一改5人陣meta 可能令高佬陣nerf

放心國際meta唔會咁快改 講兩三季後先有可能上國際
專心養香港後生仔
你有無青年隊籃球學校?
有個少少嘅warning比你先... 因為今季好多香港隊上咗5聯之後啲17歲潛力仔上場都倒水, 但唔放上場又養成唔到, 但又無錢開青年隊就十分尷尬
護級都做到嘅

最好就玩足一季後比十皮開青年隊掉哂潛力仔入去
但哩排連啲4,5潛都抽唔到
感謝咁多位投票贊成成立香港聯盟!
香港自由聯盟今日正式成立
同日亦開始聯盟主席選舉,有志成為主席服務香港玩家嘅玩家可以參選!小弟亦考慮緊參選,喺選舉之前小弟會暫代主席一職

今界主席會係好多嘢做,因為我地得一隊活躍中嘅球隊係木牌,而義工要木牌先申請到。主席喺呢一季係要硬食哂所有聯盟工作
你係用緊1000蚊抽?
因為10000蚊抽人係保底4潛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞