Airpods 3定 Airpods pro

682 回覆
2038 Like 222 Dislike
去到邊都唔得
Reset過,用第二d 名都fail
去換過隻啦
Diu 連AirPods pro 都係咁 reset咗成日 整到忟
AirPods 3 開心使用
我有AirPods 3 AirPods Pro Sony WF-1000XM4
呢3隻點睇
你用緊邊部電話?
平時唔出街搭車?
要聽歌嘅就唔洗諗pro 啦, 直去xm4 /mtw2 啦
要講電話嘅就airpods3 冇左入耳係舒服好多 同埋收音都好d
Otherwise 除非你日日電話開會 唔係就用番有綫開call

利申:promax+ mtw2 聽歌+ 有線講電話
已經開始後悔
Sony 就一定win,但係方便性for Apple 一定係AirPods 系列 而我AirPods 3塞入去耳冇咁痛⋯⋯但係我用緊Nothing ear(1)
我個airpods 2係洗衣機洗左十幾次都冇壞
我就無你咁好彩,洗咗一次洗衣機,現在單邊mic 壞咗。講電話就戴另一隻,勉強都仲用到。
airpods 4 到時過多半年就出
點解 仲掙扎緊放pro
用慣PRO返唔到轉頭 雖然我帶得耐會痛但係我都係覺得PRO好啲
有冇人買左AirPods3保護殼想知邊度買好
旺角星際
12pro
airpods2帶幾耐都唔會痛
3帶個幾鐘就開始有少少痛
話pro潛水聲通常都係因為開住個降噪講電話,傳聞會降埋自己把聲
而且setting入面係有得開語音強化功能,開完會收得好好多
有無人airpods 3 聽緊歌個陣signal唔可以voice msg
想問下知唔知有冇大鋪賣AirPods 2平?
女朋友個AirPods 壞咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞