Airpods 3定 Airpods pro

682 回覆
2038 Like 222 Dislike
上面咪好多分享囉
自己爬下文啦

整體分別唔大
定位係 airpod2 同airpod pro 既中間

話bass 強左
分別唔大

話聲靚左
分別唔大

無抗躁既情況下
物理隔外界聲極不理想

通話比airpod pro 好, 同airpod2 差唔多

整體而言,等airpod pro 2 啦
巴打 想問你之前有冇用開airpods 1 或姐2代?

有既話 跑步果陣有冇成日甩?

我依家用緊airpods 2 跑步幾步就甩一次 用左兩年幾 忍撚左佢好耐
用開AirPods 1同有用過下AirPods Pro
以前有時會甩甩地但係唔太嚴重
Airpods3跑左一次暫時未有甩既感覺
始終個設計唔同咗係有分別

但係你都係落去試下好啲
始終耳型個個唔同試下準啲
音質係同AirPods pro差唔多
同AirPods 2差好遠喎

有無人有pro 又走去買3
有冇人已經用緊?
地鐵站講唔講到電話
之前用pro係完全收唔到音
收曬啲嘟嘟聲

同埋pro 2係咪下年年頭出

有冇人都係話貨件標籤上收件者地址的街道號碼不正確或不存在 不嬲用電話store訂開apple野都冇問題
係咪唔洗理?怕佢唔送
有冇細耳撚1/2轉3 戴住成日覺得好似就甩咁定係咁樣先叫舒服
佢寫到明要提供最新地址喎
今朝九點已收貨估唔到咁快

細耳撚
好冇安全感咁但fing頭又唔會甩
9點9果陣DHL打過黎做緊野冇聽到 11點幾覆佢講番地址已經要等聽日下午先送
啱啱比較過一代,係易甩左
Airpods Pro換咗spinfit耳膠,感覺非常好,長期戴都唔痛
考慮緊
有無人用airpod果陣好易甩同用用下會叉開左變到勁柒
點樣叉開左?
個耳機唔係貼住個耳仔
有無人試左AirPods 3 係地鐵/巴士傾電話收音點

以前用過AirPods 1 同 AirPod Pro,1係咩環境下傾電話都ok,之後唔見左買左Pro,傾電話一定要環境好靜先收得清楚 (試過晒唔同mode)都係一傾電話比人屌到仆街

如果AirPods 3 收音做唔番 1 咁 我買2算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞