Airpods 3定 Airpods pro

682 回覆
2038 Like 222 Dislike
咁我真心想知廢法
我隔離位同事同人鬧交都可以隔到8成
有無啲2000$內嘅可以推介 唔該師兄
西隧耳窿
有貼合度測試㗎
我未試過對家都用
但我用pro就基本上都唔會有人聽到我講嘢
普通面對面對話都唔洗點佢轉通透
鬧交隔到8成多咗啦
iPhone 冇得上ldac 不如買Bose
3唯一可取之處係咪magsafe?
有冇邊隻係講電話好架
非入耳返工/屋企用一流,可以聽到人哋講嘢
就算通透mode都冇咁好
我只可以同你講pro個降燥有同冇係一樣
隔條撚
pro 係好用,但好易會搞到耳道濕疹

利申,用緊pro,隻耳仔已經發炎咗大半年都未好
係間中轉用有線耳機,俾隻耳仔唞下
買pro 抆走個耳膠咪就係airpods 3
係個班人聾聾地,唔開最大聲聽唔到
想問換耳機駛唔駛book Genius Bar?
無,我見d外國人咁講,我就咁講下姐
我都係講應該,我都無拎喺手聽過點知姐
以為出pro 2
早2日去買野 auto轉左通透
之後可能我無講野得個sales自己係到9up
佢自己轉左去降噪我即刻聽唔撚到 即接除左個耳機

利申無用airpods xm3轉xm4
個降噪進步真係垃圾耳都聽得出有分別
仲要改善左唔會成日甩
我都想知本身用緊stockwell2 speaker
覺得啲聲幾靚 幾抵屌 又靚(小弟未用過好野屌細力啲)
想問下個兩隻入耳式好唔好用?
https://www.marshallheadphones.com/hk/en/headphones/

自己用緊airpods pro想轉會好耐
但個垃圾降燥功能仲有啲用所以未轉
見上面咁多人話sony垃圾同埋試過個殼好重手
我淨係想知道通話邊一對耳筒最好,sonyxm4 通話真係垃圾,jabra 7 pro 有骨傳技術,好唔好?有冇人試過,AirPod 3就咁通話得唔得?
啲油唔會封住個金屬網咩
早知早啲買pro
以為佢會出pro 2
成日要開CON CALL, AIRPOD係咪冇咁好
垃圾ifans留下負評不願面對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞