Airpods 3定 Airpods pro

682 回覆
2038 Like 222 Dislike
試咗巴士收音清過pro好多,唔會好似pro咁,pro收音真係垃圾,成日好似喺水底講嘢咁,一係就要講到勁大聲先收到音,pro收音仲差過2。3收音比pro好好多,返返去2嘅水平,喺巴士正常細聲講嘢隔住口罩都收得好清晰。
如果唔講電話唔錄音又同價位,同時又淨係可以揀一個咁pro都叫有個ANC可以隔多啲噪音,聽歌嗰陣靜啲,就好過3嘅,始終3真係唔隔音。但如果要用嚟講電話pro真係用到噪,幾靜都好對面都話我喺水底講嘢。所以你個case我會買pro。
2,3,pro都有,3同2比音場明顯提升咗空間感大咗,唔同樂器之間separation 大返少少,base都多少少但唔會太誇張,所以3整體音質比2提升咗,收音亦冇雜聲,所以覺得2升3都值。唯一擔心係唔知佢幾時出pro2,因為上次出完2好快就再出咗pro。反而pro同3音質嘅分別我就唔係太聽得出有好大分別。
就係擔心緊呢個
買完2過半年出pro
無,輕鬆連
我自己試左pro. 聽耐少少就覺得頭痛,
而家3開心使用中, 語音up d 字出黎佢入部認到
通話終於人地聽到我 up 乜
音質我唔追求太高。所以好岩我用
唔該晒巴打 去入手3先
有無試過搭地鐵收音清唔清 其實以前1代搭地鐵都傾到電話
啱啱都發現咗呢個問題
#me2
喺黨鐵到開到50%都聽唔到咁濟
好似中咗伏咁
本身用緊第二代
pro2過多半年就出
請問一下
我用airpod3講緊電話果時,聽唔到whatsapp嘅語音,請問有冇得解決?
啲人話熄左ANC 講電話會好啲
係咪真係關事
因為 Pro 個 mic 係改動過, 但好可惜呢個改動做唔到改良效果, 而家 3 改良到, 即係已經解決咗 Pro 個收音問題, Pro 2 應該至少會有 3 嘅收音質素
照而家啲風, 估計 Pro 2 係 3-4 月出
你係咪未上 15.1?
點解呢排成日斷
屌咁大獲?
有無人個Airpods 3係咁斷線
連device都唔認得
有beats fit pro bo
會唔會附近太多干擾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞