mirror fans:門票太貴 請唔好忘記初心

401 回覆
974 Like 26 Dislike
多謝我鏡不分黃藍
全部買滿某個金額抽飛咪算
其實Viu 係咪熱狗黎架
仲要搵咁多銀一毫子都冇捐過出黎
佢地真係黃尸既手足啦
之前簽pccw 1000mb x2有飛送超良心 仲要唔洗搶
割黃絲韭菜
無民主但有得追星 爽
鏡膠粉甘願畀中聯通呃
成班腦殘追垃圾星係咁上下
醒唔醒就好難講
自私就一定

黃色問題從來都係唔分敵我,大愛包容
講多兩句黃圈要門檻就話人分化
今日求仁得仁
有無人開盤,開騷之前
邊個最先係IG post話感冒發燒
香港人係時候拉番mirror落黎啦
對靠運動上位既公眾人物好反感

其實香港人自己都抵死既
為左反tvb而走去盲捧viutv mirror error 試當真
點知呢班友原來都係為cap水為搵錢
一係原來本身都係藍既

呢班垃圾搞到香港仲撚衰 個個變哂港豬
可以入後台同合照簽名喎,20萬唔貴啦
只要做好自己 入咗警隊唔好變壞 就等如警隊送錢俾我洗
初心
發哥唔係viu藝人
追發哥點打得低我地嘅敵人tvb 點樣拯救香港

發哥就算貼地 坐地鐵 食茶餐廳 周圍行山都好
佢都係國際影星 面向全亞洲甚至全世界
點算得上係本土文化人 唔係本土文化人點撐得落

發哥仲要狠批政府防疫政策 又唔肯幫政府拍宣傳
點似得mirror處處幫政府宣傳拍片 不分黃藍
令我地可以賺藍養黃 真係用心良苦

好啦,有啲嘢真係不吐不快。收皮啦mirror fans,你要追啲垃圾星係你嘅事,請你地唔好冠冕堂皇,講到自己追星係幫緊香港,可以拯救香港咁偉大。你地仲活係自己可以靠睇viu打倒TVB 拯救香港,幫藍同政府宣傳係賺藍養黃嘅世界入面,完全將黑白是非顛倒。你地只係一班唔肯為香港貢獻更多,將自己嘅娛樂美化到拯救世道嘅自私人黎咋。與其有娛樂嘅時間用係呢班垃圾嘅所謂本土文化人到,不如用黎做實際嘅事情增值自己或者真係幫香港做實事算啦。就算娛樂都有好多選擇,點解要揀百害而無一利嘅選擇?

一句講晒,多行不義必自斃。
大劉個仔: 去少次日本就買到樓
而家聽少次mirror演唱會就買到樓
連登反咗鏡好耐
但咪俾香港人笑鳩連登仔偏激
算啦 民智未開 咪由得班港豬繼續沉淪 繼續睇20萬一場演唱會
又食人血
成日笑連登仔愈反愈紅嘛
唔繼續反點紅落去呀
鏡膠粉唔係應該好開心咩

果班垃圾傳媒KOL都係啦
果條柒碌林匡正咁撚鍾意吹奏鏡錯狗,一到佢地做柒野就成隻死狗咁,粒聲都唔出
愚一衰撚到作文幫鏡錯狗cover衰野
講得好好
希望下弦6子收平d開番個音樂會
想睇
樓主pin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞