mirror fans:門票太貴 請唔好忘記初心

401 回覆
974 Like 26 Dislike
其實有得抽獎
20萬可以叫到好靚的鴨了
唔賣貴d點養埋果6件下弦呀
上弦仲等緊買樓架
未跟試當真咁荷蘭拍賣咪算好
Mirror真係用心良苦
冇人叫佢地集資架
不嬲捧星都係靠公司架啦
係佢地柒撚懵懵做埋公司個份

繼續洗錢落mirror度啦
改變香港娛樂圈生態呀
下弦6個唔使出show都有得賺?
楷仔有呢隻金蛋真係發
肯撚定有大把人肯課
係,好戇鳩
公司責任黎嘅癡撚線

有冇諗過最後佢地袋幾多落袋?
抵啦追埋啲濕鳩星
驗智商啦
不過班傻粉叫嘅鴨,會唔會已經不行、動L呢?
佢地當初簽約我估公司7 藝人3
3年爆紅
依家都仲係跟合約7:3分帳

希望唔會係8:2啦

初心

ViuTV(/vjuːtiːviː/)是香港電視娛樂擁有的一條綜合娛樂電視頻道,於2016年4月6日上午6時正式啟播,現時為香港免費數位電視廣播的99號頻道,節目以粵語廣播為主。

香港電視娛樂有限公司(簡稱為港娛;英語:HK Television Entertainment Company Limited[3],縮寫作 HKTVE),為香港一家商營無線電視台,也是目前香港四家免費電視台集團之一[註 1]。由電訊盈科(港交所:0008)透過附屬公司PCCW Interactive及信託公司全資擁有及經營。

電訊盈科有限公司(英語:PCCW Limited)、簡稱電訊盈科、電盈,行內稱老電,是一家以香港為總部的環球公司,在電訊、媒體、資訊科技服務方案、物業發展及投資以及其他業務均持有權益。

2000年8月17日,盈科數位動力(Pacific Century CyberWorks Limited,簡稱PCCW、亦是合併成電訊盈科所採用的)與香港電訊合併[1],曾保留「香港電訊」為其品牌,但其後品牌易名為電訊盈科。 香港電訊被盈科數位動力收購後,「香港電話有限公司」的名稱不變,但英文名稱為改「PCCW-HKT Telephone Limited」。

電訊盈科持有香港電訊香港電訊信託與香港電訊有限公司大部分股權。香港電訊是香港電信服務供應商,服務有:固網、寬頻、行動通訊及媒體娛樂服務營運商。香港電訊提供端對端整合方案,以新興科技協助企業進行數位轉型。香港電訊並建立了一個數位生態圈,將集團的會員計劃、電子商務、旅遊、保險、金融科技及健康科技等服務結合。
花姐之前話平時如果齊人,咩化妝乜7 果d好貴架
依家20萬飛,上弦應該都係一蚊都無落袋,楷哥通吃
淨係叫 jessica Jeannie 兩條女出來賣下性感都值回價值啦
洗鬼表演咩

https://www.youtube.com/watch?v=kN0YbHPik8Q&ab_channel=%E8%A9%A6%E7%95%B6%E7%9C%9FTrial%26Error
求其出來周圍郁下都 63萬觀看次數
咁多人唔簽
我估9:1 分
鏡粉 多數叫老公出錢

但佢地老公 又肯比錢老婆去追星先on9
做男人做到咁無尊嚴

呀........忘記左, 唔係老公, 係「前夫」
中聯通 都醒目, 一早做左 第二股東先, 有錢齊齊搵
其實佢地當初簽果陣都算大膽

當年一定無人估到今時今日會咁紅
成日笑支那割韭菜 依家
viutv 勁在知道弱智中意d 咩
不斷PR 洗佢地腦
韭菜 是被逼, 是受害者既

呢班鏡粉 是自願既, 所以更低賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞