mirror fans:門票太貴 請唔好忘記初心

401 回覆
974 Like 26 Dislike
初佢老味
真係當撚左支持ViuTV係正確既事
唔撚怪得到依家連登仲有一堆傻閪撐鏡錯狗
香港輸撚到咁唔係冇原因
你諗到買既野哥以變賣番成本咪低好多
好貼地呀
即係個件鐘培生場小丑show都賣得哂啲飛
我唔覺香港有咩show係賣唔哂啲飛
返工既初心唔係賺錢咩
買20萬嘢喎唔係叫你比20萬影相
唔係因為有班弱智fans又遊輪又尖咀課金賣廣告 點會有200000二張飛
咪係!! 係都支持我哋黃人之星 tommy仔啦
同mirror齊上齊落 每個月捐一半糧畀佢地
只食mirror代言餐廳 只用mirror代言產品
香港人核心價值就係viu同mirror
bts 紅到咁都比連登仔屌到地底泥,証明mirror 都一樣有料
Club 有時會送積分喎
積分換嘢不嬲都貴架啦
唔通換張超市禮券要送幾千至幾萬又出嚟屌?
唔通換張超市禮券要幾千至幾萬又出嚟屌?
就算免費連登都有人屌架啦
咪係,冇mirror 的話香港一早嬴左了
入後台喎

入後台票同門票係咪兩樣野?
[大炒車] 花姐為MIRROR被批壟斷感氣憤:入行唔係為咗賺錢
https://lih.kg/2684027

最慘係

D鏡粉 比咁多錢, 最終都係 間公司 賺最大份
佢地偶像本人 可能只係收份人工
一向支持tommy
淨係手足出事 tommy盡心盡力幫手足已經值得支持
唔通好似你隊閪鏡出黎賺藍養黃?
其實 藍絲 先係最醒目
得把口, 但唔會出錢

試下叫 藍絲 捐錢比 死左個女警既家屬

藍絲理你都on9
奶共01 係唔係有份收錢

好多吹捧 mirror既文章都係 奶共01寫
個初心不嬲都係賺錢
其實無講錯

mirror 唔係為左賺錢

但佢地背後間公司係........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞