Sony真無線降噪耳機WF-1000XM4 (22)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
壞touch sensor?
利申頭七果陣有呢個問題換咗
過咗頭七
想問下去保養整要唔要打電話book?
完全同意 成日以為開左ambient sound
買左兩個星期都未收到kkbox 個email
唔知用iphone 既話, 無損有無分別
一有呢個情況我會扭多兩野塞入d
之後又ok
心動 有冇巴打去咗睇 仲有冇貨?
我都試過咁做 係work 真係好奇怪
可能耳綿問題
塞得唔夠入鬆左出黎咁
通常宜家戴完之後一兩分鐘要再調整下
塞多次
我之前果隻都係咁
你可以試下touch果邊耳機個掣work唔work
因為我果隻係壞到touch冇反應
不過未過頭七直接換左
你過左就應該係東角check+整
撳佢係有反應
我覺得可能係入面啲電線connection 問題
因為今日又冇事 但我冇跌過落地

搵日打電話問下攞去check算
粒耳機放返入盒冚返埋但係無自動斷線係唔係正常?

打電話果時完全無聲,一check先發現原來佢自動出聲去左xm4,但係粒野無起盒拎出黎

後尾再check先知手機一開著藍牙就會自動連xm4,冚埋盒都唔會斷線

係我有問題定係xm4啲設計黎
有冇人知黎緊雙11/black Friday 有冇咩地方有特價
想入手但我搵唔到邊度有discount
官方-100
美馬唔知
你嗰對有問題 試下reset先
唔得再拎去整
我嗰對最近開始有時會咁
reset過就識正常斷線了
感謝
我用緊
想問吓你平時點清潔
另外想問如果係uk/us amazon 買完之後如果要保養係可以係香港維修定要將件野寄返去英美搞

第一次用amazon買野 上網查完都唔係幾搵得到
想入手邊到買有平
另想問各位巴,跑步會唔會跌
大部份野嘅水貨都係要返當地保養,除非佢有全球保,仲要包香港,唔係嘅話你當無保得架啦
btw Pixel個指紋問題令我諗起1仔
錯覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞