Sony真無線降噪耳機WF-1000XM4 (22)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
有無人會無啦啦自己係咁dodo聲? 跟住又會自動瘋狂轉mode 勁撚煩
Xm4同dg算唔算不相伯仲
APP有得搞轉MODE聲同自動轉
又係唔睇頭po嘅
係 sorry 鳩屌左完先走去爬文
fixed thanks
我都有一邊會放電,一邊會差唔到問題
例如左邊有97 右邊得17
有冇人試過點解
放全新行貨白色平正價平少少 有意留tg
https://www.youtube.com/watch?v=4_vKNbIEQ6Y

Soundcore Liberty 3 Pro VS SONY WF-1000XM4 ! Ultimate 2021 Earbud Comparison & Review ! TechTeller

好似Liberty 3 Pro好好多咁, 重點係藍芽通話好勁多WO..........
https://www.techteller.com/review/soundcore-liberty-3-pro-vs-sony-wf-1000xm4/
通話質素從來都唔係xm4 主要賣點
其實都係, 不過如果佢搞掂埋, 我一定Shut up and take my money
一次過勁多review,個個有讚冇彈
一睇就知係支那式宣傳
咁食多陣花生, 等用家評下先
同埋你share出黎既時間早幾分鐘,我都係yt見到同一條片
11月1號出街既片,7號某個時間點一堆人都收到推介,你話係咁啱演算法問題定係比左錢?
咁點解做個compare都要咁大力push?
同一個青樓咁多片又唔見之前push比我
答案明眼人都應該知
其實點解賣廣告唔買得醒D
其實佢咁賣廣告已經呃到好多唔知演算法點運作既人
吹到咁撚勁,呃到你買衝業績咪得
師兄邊區
黃埔睇到
想問開咗降噪後,隔唔隔到電視機聲?
google下ANC是什麼咪知
又唔係用case,做乜初音版都咁多負皮嘅
個盒用羅馬字唔用初音ミク已經抵被人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞