Sony真無線降噪耳機WF-1000XM4 (22)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
我買左sennheiser唔夠半年就壞右面依加買左xm4未拎
巴打都係mtw 2? Sennheiser有2年保好似幾爽 so far 你覺得sennheiser隻野點
我覺得個物理抗噪唔錯不過有d大粒 音色就一定好過AirPod pro 但xm4未上手未知
如果唔見咗一邊係咪打去Sony問可唔可以配返冇咗個邊?
利申:係兇宅買,有keep單
有冇巴打有EQ setting share下
然後我有時真係想禁粒掣個陣又會冇反應
拎去整
我拎機7日內發現咗換過對就無事
應該得
不如我哩個由mtw2轉xm4既用家話你知
先講下優點
首先xm4音質因為support ldac已經贏在起跑線
通話質素方面mtw2係會俾人屌聽唔到我講野
但xm4 so far無乜投訴
xm4耳機盒細左好多,放褲袋好方便
anc比mtw2好少少,真係好少,但xm4多左個功能就係隔風聲,app setting有得較,早排打風就feel到有用
缺點
耳機本體大件過mtw2,耳仔細可能戴得耐會唔舒服
叉電盒雖然細左,但相比下mtw2靚啲,個蓋亦無咁兒戲咁
剛入手
有無咩保護殼介紹?
行咗信和星際都唔見有
咁巴打點解你轉會仲1516緊mtw2定xm4 用iPhone 都聽唔到ldac
我用an機,所以諗法同你有分別

早2個月平平地放mtw2補一千就有新野玩
Mtw2 有咩唔好 諗緊都比成2千銀出黎不如有新買新
啱啱買左xm4
想問下聽歌會唔會好過我隻用左十年嘅shure535 ltd
利申:轉左用iPhone冇耐 未買3.5mm轉接線
跌咗幾次落地而家啲聲好似少少拆
充電盒個蓋鬆鬆地咁樣係咪正常?
點樣為之鬆
唔覺得鬆喎
好似唔係
我左邊嗰粒有時叉唔到
有冇人想換耳套 用大換細 留tg plz
我輕輕一fing 個盒蓋就冚埋左 定係咁樣係正常?
你個蓋唔正常
原來係我on9 個蓋係有兩段角度咁開
明白
想問埋想熄xm4係咪就咁關左電話個藍牙就得
之前冇話要襟咩先熄咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞