[跑online]集中討論區(20)-TalesDream

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
1: 0黃氣
2: 因為黑結他真係好撚勁
想問新果個4th交換卷點用?冇件SS用到咁= =係咪我兌換制bug左?
釣魚最緊要應該係老鼠髮型同鳳凰頸巾?兩個都+10%黃氣。同埋醫生蚯蚓釣果隻龜換到上鎖學院箱。個人覺得呢三樣最有用。
如果阿努裝建議課少少金抽只該隱/伊林斯仲好
全部券一件勁一件靚裝都抽唔中
連該隱伊林斯都送
跑Online 12月1日更新預告

儲值影片內的限定序號即可獲得:
4th 變更券箱子 5個

序號儲值: https://bit.ly/2Z2jid4
序號到期日: 2021/12/6

跑Online有獎活動: 留言送童話特級上線票券

活動參加條件:
1. 訂閱本頻道
2. 在本影片留言 並同時留下你的跑Online暱稱就可以參加這次的活動

留言格式:
「XXXXXX (留言內容)
跑Online暱稱: [官方]R」

留言範例:
「O谷應該要加人工比R
跑Online暱稱: [官方]R」

截止日期: 2021/12/10 23:59

R會挑選3位幸運的跑者送出「童話特級上線票券 1張」
得獎名單及領獎方法會於12月14日在 內公佈

https://www.youtube.com/watch?v=v6HE4FJiED8&ab_channel=%E6%9C%AA%E5%91%BD%E5%90%8D%E7%9A%84%E9%A0%BB%E9%81%93%28%E6%9A%AB%E5%AE%9A%29
...
VIP商店改革3.0
新增VIP專屬商品
VIP Lv.4 : 白色情人節全套裝
VIP Lv.5 : 混沌-D
VIP Lv.6 : 深海之光-D
VIP Lv.7 : 15週年紀念之翼-D、愛特蘿波斯的項鍊-T 7日
VIP Lv.8 : Forte-D、愛特蘿波斯的項鍊-T 14日
VIP Lv.9 : Fortissimo-D、愛特蘿波斯的項鍊-T 21日
VIP Lv.10 : Fortississimo-D、愛特蘿波斯的項鍊-T 28日

注意事項:
1. Tales Dream頻道、相關任務、地圖及daily mission將於12月1日維護後結束
2. Tales Dream轉蛋機、刮刮樂及相關商品將於12月15日維護後結束
https://www.talesrunner.com.hk/news/patch_news.html
小弟張維拉又係死都唔出 刷到傻都未出
點先做到vip
課金
入錢入錢入錢
要課幾多
1exp =1點?
有冇人覺得個新活動好撚on9。。。D新地圖都跑唔撚到。。。定其實係我廢?
我都收唔到

正常版螞蟻都跑左好耐 好彩d人肯等我沖
但活動係要完成
請問咩係認證會員? 即係登記咗id num既戲谷ac?
換咩好呀呀呀
咩都無
綠火翼過咗今日就邊公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞