[跑online]集中討論區(20)-TalesDream

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
好撚on9個新年轉蛋咁嘅款網頁任務點做?垃圾game
肯定係你雷啦
心諗ser薯到黑D玩乜春
真係勁on9 已經有好多人唔識玩跑勁快 仲要有bug
啲隱箱on9的 開咗4髮 2衫
俾粒珍珠我自己補600金都冇咁嬲
仲以為想要張爛鬼賀卡買幾條code放
香港地真係咩都炒得起
依家除咗塔裝收起埋 大部分ss都唔值錢
真係遲買平幾舊
點解我跑喜悅王國但係唔計 決戰! 情感群島 入面
ON撚9
擺明佢個system又有問題
我明明跑左1X場佢都當係0
貢都沒能計
屌佢係app派tales band券 又話錯誤又話攞咗 我的房間又無 客服又話系統繁忙send唔到 有冇咁撚廢啊
啱啱跑咗1場 有計dm但無貢 無貢跑嚟做乜
祝戲谷全公司上下過個好年
西game又又又出事
jaga
其實韓服係咪多啲人玩?
我見而家越來越少人玩 全部都係活動嚟咁滯
◆ 2022/01/29 | 1月29日 Tales Band服裝兌換券退款公告

各位跑者好,

活動「Guilty Crimson Giveaway」及「Tales Band服裝兌換券 」安排有誤,
跑者於1月26日至2月16日維護前有購買任何一次「Tales Band服裝兌換券 」記錄,將可退回250點點數一次。
退款將於2月16日維護期間進行。

造成不便,敬請見諒

◆ 2022/01/29 | 1月29日 伺服器異常公告

各位跑者好,

由於伺服器異常,玩家可能未能進入遊戲,Online會員中心亦因伺服器問題,會出現領取獎勵失敗情況,目前處理當中。
相關補償將於日後公佈。

造成不便, 敬請原諒。
https://www.talesrunner.com.hk/news/news.html
買咗4張券係咪會退返1000點?咁咪等於免費送裝?
派100個活動幣仲唔知足

屌啦以前一日dm都唔止
不過今次ss裝咁柒 唔要都罷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞