[跑online]集中討論區(20)-TalesDream

1001 回覆
6 Like 6 Dislike

係箱到抽到件千鬼夜行鞋
我自己本身著緊
冇為意重覆既裝耐久度會滿
以為係新一對 拎左去換
抆完先發覺原本果對冇左

想問下有冇得聯絡客服拎番黎
重新登入都唔見?

補左耐都係果對
再開過
要貢著化妝舞會/魔影/惡魔腳
【情人節活動 2月7日】
由於系統異常,「狼人世家特製巧克力」將改由序號系統發放!
FB每天提供序號,跑者到序號系統輸入序號後
可以獲得「狼人世家特製巧克力 5個」
2月7日序號: Q2KYMKYYYZBH5G51
使月期限: 即日到2月8日 23:59
序號系統網址:https://trevent.funtown.hk/serial/app/serial_code.php
我反而試過玩探險王寶物抽中重覆裝所以換走左先拎
但換走左先發現唔會拎到件裝
又真..
又lag
今次嚿薯仔咁cheap 得一個禮拜貨仔
探險王嗰粒同魔方唔同
魔方係5選3選1 探險王係3選1
同平時單開寶箱冇分別
喺你開嗰下件裝就已經入咗你間房
想問佢張童畫卷3s推定頸鍊好,而家用緊新手頸鍊就快過期,冇左佢冇左全能力+4
但冇頸練又加好少你地用緊咩頸練

而家我啲裝點改好
想唔課金買SS寵, 而你又唔夠能力既話,SSS寵係幾正的
不過長遠黎講SSS推會好d
不過佢而家都隔幾個月送一次架啦
收套不詳/璀璨 最快
左邊對鞋著返去右邊
左邊著全套2tr 宮廷ss攞套裝效果
之後av on散裝多又夠寶石的話 左邊用海賊王衫然後裝鑽F (應該升紅魔會送一套)
其他位就有咩著咩啦(件裝av on會加能力嘅話 唔記得左上定右上角會有標記 或者search "avatar on")

右邊手套無乜用 換個+5%黃氣手
衫都係 5%黃氣衫應該唔難攞
推進器最少都搵個+3%最高衝刺速度

新手可能換sss寵/推比較好?
寵就唔知幾時先有活動15%黃ss/未咁快夠裝玩卷換人魚水母 推就對無寶石新手而言最易上10%

小薯個人建議 睇下其他人有咩睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞