[跑online]集中討論區(20)-TalesDream

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
依家活動頻50LV PASS都送5黃氣外裝頸
今次活動有幾多EP
想預返時間LV50 pass
win10 down完click icon 防火牆乜都搞哂但都係冇反應。可以點搞?
2月15日序號: 6DXEWH2AYM2B9M4Z
使用期限: 即日到2月16日 23:59
https://www.facebook.com/talesrunner.com.hk/photos/a.160709833962789/5307531075947280/
應該最後今日
珍寶箱係商店49點個海洋之寶黎,點同感情袋比
想問下我平時淨係玩跑圖
除咗嗰四個能力同黃氣外
仲有咩額外能力我要max out
佢係打錯定真係送珍寶hea我地
擺明係只係諗住送珍寶箱啦
見今次dm d活動幣咁少就知
可能之前送得多賺唔夠,宜家唔會送得咁疏爽
2022/02/15 | 02.16 更新預告

維護日期及時間:2月16日(三) 09:00~17:00

影片版更新預告出爐囉

情感群島 2nd Update
新地圖: 噗嚕噗嚕氧氣瓶
海洋在情感群島也是重要一環
噗嚕噗嚕氧氣瓶:3:3 配對隊伍戰
各隊的隊員們共享一個空氣罩
在海底中跑步,要小心控制氧氣量!

情感群島第2彈轉蛋
海神之冠 和 沙斯塔雛菊套裝
大獎是海神之冠
蘊藏海神之力的神奇頭冠
還有傳遞純白希望的沙斯塔雛菊套裝
迷你冰箱中的冰棒們也好可愛~
在群島中享受休閒感覺吧

輕鬆歡樂釣魚~
自動釣魚系統
喜歡釣魚的跑者們的好消息!
只要使用釣魚能量即可進行
說不定能在情感群島的海洋裡
釣到神劍阿斯卡隆啊~

在極地生存的幻獸
個人刮刮樂 : 北極冰狼
散發冰冷的北極氣息
蓬鬆又溫暖的北極冰狼系列
在寒冷的冬季取暖必備
看那毛鬙鬙的樣子一定很舒服!
持有三種幻狼系列寵物更可獲得幻獸五尾狼狼尾

擴散愛情病毒吧
愛情獵人組合
讓大家都墮入愛河
為此在全世界探險的愛情獵人登場
跑者穿上愛情獵人套裝
擴散愛情的魅力!
商品將於2月23日上架

注意事項:
1. Tales Band服裝兌換券退款及回饋將於2月16日維護期間進行
2. 「寂夜奏鳴小夜曲-D」收集任務將會於2月16日維護後新增
3. 情感群島事前轉蛋、相關商品將於2月16日維護後結束
4. 2021冬季開發者轉蛋機將於1月26日維護後重新開放並於2月16日維護後結束
5. 未持有夏郎但已預購Hangjai-D的跑者,若於2月16日維護前購買或獲得夏郎,將於2月16日維護期間補派Hangjai-D
6. 時尚達人異常將於2月16日維護期間修正
所有於2月16日有一次登入及登出記錄的玩家將會補償「情感金幣福袋 (大) 1個」,補償將於2月18日18:00前派發
https://www.talesrunner.com.hk/news/patch_news.html
例遲
係咪仲維護緊?
update日我通常7點先入
上次10點先成功login
login到啦
好疾
不嬲更新完都係lag到仆街,傳統黎
活動日期: 2月17日 至 2月22日 23:59
活動期內折扣商店將以2TR上架活動商品

2/17 : 天使的釣竿 7日
2/18 : 大海的獎勵重置券 5張
2/19 : 喜悅之海寶箱 1個
2/20 : 悲傷之海寶箱 1個
2/21 : 情感群島寶箱 1個
2/22 : 情感金幣福袋 (中) 1個

注意事項:
1. 活動商品每日限購1次
2. 跑者可到遊戲內折扣商店「本月優惠」頁面中以2TR優惠購買以上商品
https://www.facebook.com/talesrunner.com.hk/photos/pb.145795542120885.-2207520000../5310443272322727/?type=3&theater
跑完貢獻點數都無多到 係咪又壞咗?
個SER垃圾到震 係咁卡住
入公園又卡入農場又卡,貢又冇計
用貢水係會計
玩韓跑玩到嬲嬲地
玩港跑又要對住個垃圾薯仔ser
都唔知玩邊邊好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞