如果火炭站呢張價單都清到,真系樓市gogogo

223 回覆
10 Like 65 Dislike
跟例就係,但唔知係咪有二按玩,我無問咁詳細
同意,所以我冇買。但佢賣到9成你都吹佢唔脹,對老闆來講亦都係最好結果。
反而之前上水個個仲好投資

火炭淨係有個站 但唔上唔落
環境又差
下 點解? 我唔識解喎
呢d叫配套囉
唔拎同等配套 咁有咩好比?
你住開山卡啦啫 唔係個個接受
所以點解大西北較平
佢係駿洋邨嗰邊,明顯同火車橋對面差一個檔次
住喺香港呢啲咁狹窄嘅空間,限制咗你嘅視野,你有冇去過歐洲嘅先進國家?人哋嘅「配套」對象唔係以地鐵站上蓋為單位嘅
韓總 唔好咁啦
唔係個個好似你咁無常識

人窮廢蠢唔緊要 唔洗咁大聲話比人聽既
24-25K匯璽價,班淡淡有乜回應?
正常,柏傲莊高層一房去到30k
韓腫,歐洲嘅先進國家即係邊個呀
Ching 我要兩間屋 唔係要兩間房

Btw 呢個各樣野同御龍山差唔多
但好似係單幢式?
不過外國好少好似香港咁屋苑式住宅
始終人地早期發展
你癌你癌
3房雙套廁設計室內面積1100尺連車位一個
屋苑,會所健身室泳池,倫敦西北靚校區。£900000
港幣$8600/尺
https://www.zoopla.co.uk/for-sale/details/57321605?utm_source=v1:5bWFDybfWx7C7AGpeagt7mP3PgcqjuqJ&utm_medium=api
Gross都8600
有冇屋睇下
上邊師兄話去到英國可以買到兩間屋
Btw 點睇幾多年樓齡?
係咪new home = 1st hand?
上邊果個又點睇?
踩你上心口都縮鳩,正廢柴

覆我啊韓腫,幾時移民英國啊?
Nottingham £900000可以買3間3房屋
住東莞會生cancer,你去住埋我果份,傻仔
印尼邊個島先,係巴里你買鬼到
六成選擇建築期計劃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞