如果火炭站呢張價單都清到,真系樓市gogogo

223 回覆
10 Like 65 Dislike
真,房屋台越多淡友,個市就越升。
東鐵呢條所謂既鐵路
將來真係起埋白石角站,希望大家收工上到車,住大圍要番工可能連車都上唔到
算啦, 起個站分分鐘重慢過發展北區
擔心之後北區人口再多百幾萬點上車重好

同埋條柒婆講既野, 好似大搞北區易過叫黨鐵開多個站
之後下個特首又唔認數
先要搵塊地,起返個球場俾教大
再要計下塊地誰屬,利益瓜葛又要規劃返啲商住比例
你燈完
實清到
界限街以南friends
講舒服真係高鐵,15分鐘入閘15分鐘到福田,25分鐘到深圳北接駁去外省無得輸

渣車兩地牌西九35分鐘深圳灣。
下張價單繼續清到80%就 掂過碌蔗
樓淡又贏
第一批先賣得八成幾, 一野試到市場個頂
二萬幾人登記都賣剩咁多
賣8成幾
已經好過啟德好多
賣八成係發展商最期待畫面,如果一Q清又覺得開平咗,宜家啱啱好收返成本,貨尾慢慢賣
一房330呎都要6m? 扣埋露台個d 即係得返300呎
假消息

平過柏傲莊
2萬7飛
賣得7-8成
仲要原價加推
明眼人知咩事啦
超額咁多 賣得7-8成 啲飛太空嚟
D人話佢原價加推係減價賣樓, 其實on9, 我就話佢呢口價根本就應該係最後一張價單既價, 見市場好似無鐵路盤, 就推呢張價單出黎先, 原來都清到, 就算原價推哂後面, 佢都賺到仆街, 我自己住御龍山, 佢個呎價貴絕沙田火炭, 張張都呢口價賣到, 嬴到笑, 你就地on99笑佢無加價
你check下佢塊地幾錢買返黎, 呢個價推出市場, 嬴到開行喇, 啟德地賣幾錢, 呢塊地賣幾錢, 中洲而家笑住數錢
基本上呢個盤一開始就已經
用嘅推出策略就係
貴過禦龍山, 平過柏號裝III
事實證明佢個策略ok
邊有咁快回到本
係英國買到兩間屋
香港係咁CLS
你去東莞買仲平啦戇鳩仔,咁都有得比?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞