如果火炭站呢張價單都清到,真系樓市gogogo

223 回覆
10 Like 65 Dislike
似乎又有多一張價單
你戇鳩 上深圳最快西九龍站坐上去
再唔係西九龍經大欖隧道直上口岸
住新界東北坐火車好慘㗎,臭汗立體4D沙甸魚體驗
火炭格離都開哩口價,覺得柏傲莊開得平
屌你乜鳩野S飛,成朕大陸圍威喂味出晒嚟
鐵路盤喎
至少清到8成
咁就真係gogogo
我有入飛 係想自住
但一出價單 真係不了 同價我買2手樓即買即住
仲可以揀近市區

雖然配套 環境乜都未有
但鐵路盤 我深信多人追捧 投資客都會入
話哂未來都無乜鐵路盤

以往鐵路盤個價咁硬 大部分站都升就知

只係我係窮撚

咁名城而家入咪好抵
應該好難升得多,始終成幾千伙都係3房
銀湖天峰16k一呎而家,升2千唔知得唔得
白石角都踩到起地鐵站
從此以後連登仔踩邊到就買邊到
346 呎
七百萬
系最低工廠view
最後都竟然青左8成
鐵路盤清得8成,算係叫做賣得差

個價太進取
等睇佢下張價單唔敢加價,但又焗推靚座向
即係變相減價賣樓
明報專訊】本港早前兩度懸掛8號風球後,市場焦點新盤、中洲置業旗下火炭星凱.堤岸,過去兩日展開首輪銷售,以折實均呎20,267元盡推首3張價單全部536伙,市場消息稱兩日共售約450伙,佔可售單位總數約84%。在星凱.堤岸帶動下,主要新盤過去兩日共售約500伙,比上周同期錄約91宗(10月9日本港懸掛8號風球、新盤銷售停止),按周勁升逾4.5倍,同時令本月整體一手成交增至約835伙。
8成差唔多啦,賣晒你又會話賣得平

之後嗰兩座冇今次咁靚,唔減價其實已經加咗價
身邊有人入左3房,買完話俾AA夾
掃管笏 全港交通最落後?
隔離係黨鐵, 之後又發展北區, 而家個價即買即賺
一千萬好多咩? 藍絲信開關班大陸佬會一車車錢拎落黎Full pay買
之後慢慢升, 升到3萬蚊呎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞