如果火炭站呢張價單都清到,真系樓市gogogo

223 回覆
10 Like 65 Dislike
英國好威威
邊有6m咁平 最平都6百幾 仲要得幾間 比S組買曬啦
真用家買到既一房都7.5m
係印尼買到條村
20樓以上大部分都要8-9M
識人買462呎 11m😂
唔係咁比較

英國比香港文明、民主、自由、法治,經濟基礎雄厚,點比香港都冇理由貴過英國

印尼仍係第三世界國家,地平係理所當然
英國地大工作分散、香港樓貴在地方細+ 所有工作都係香港,只係距離遠近(30min) 香港樓唔算貴啦。 英國升咁多都會俾人割韭菜,人地啲樓仲難炒
唔明
咁你幾時移民英國啊柒頭?
宜家租邊度?攞咗屋苑咭未?
關你條小嘍囉乜事
我都想移民,等睇你教路喎。

吹得幾咁好,咪又係ff。
你條柒頭英文又唔識,學歷又冇,唔通移民英國學整燒味咩。
唔會教你條藍屍點移民
你條柒頭黃絲咁有骨氣仲瀨死唔走?
一早就知喇,你呢種垃圾邊度都唔收。
仲係度ff英國大house。
都唔知你條柒頭水老母賣咗層樓有冇俾打跛腳。
係唔係仲諗住呃埋政府層公屋呢?

日日po東方文匯 ff共富。都唔知你係on9定係藍扮黃。
Not fair comparison.
你係英國搵個地方24小時買到野食 距離鐵路5分鐘內
而個鐵路要2-5分鐘一班 每日由5點運作到第二日1點既
仲要15-30分鐘內 齊全學校+超市+ 商場+ 政府合署
同埋物價、稅後人工要同香港睇齊
最緊要係人民幣離岸結算中心
開房式最平496萬
條友睇文匯中公打殘體字 話自己黃
係房屋台講呢啲得唔得㗎?
一陣又屈你AA、藍屍、吸血鬼、樓奴
講真話, 佢呢口價賣8成貨, 開出黎睇下佢賺幾多, 嚇L死人喇下ma
自己揸車點解要住鐵路附近?揸車半小時內可以去到好多地方,點解一定要附近有齊咁多設施。

至於人民幣離岸中心,who care?
Rich
仲可以起新奧爾良買大大間
佢嗰啲咁嘅柒頭係鬼黃
黃綠藍就係,啱自己利益嗰陣識變色
LOSER就最鍾意話自己係黃,以為咁樣可以改變自己嘅命運
賺到盡係人之常情,你賣樓都唔會因為買入價平而低於市價賣

中洲今次主要係三房開錯價,所以賣唔晒。但如果唔急,侍價而沽又何妨,通關一定賣得晒
咁既價太高估啦
投資放租既都太低回報
11m咪要俾5成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞