[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(47)儲石ALL IN人魚弓!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
禁af都夠玩
會釣上癮
都未最尾4個大佬150
17年開始無課養生到而家都仲係抽唔到會長番黎
好想課番隻會長番黎,但係最初down隻game既時候為左方便update用日帳google黎down,所以而家要課就link左去日帳
想問而家要課日帳google既步驟係點??我見d人話買點數用vpn入都唔得
屌你咁多場戰鬥既
我先得果6萬5
日版直接買es會長啦
我ios幫你唔到

屌你我仲要得5條
痴線佬
今次個pool自選有得選es咩??粒野唔係自選2.85之前既角
諗住選隻會長番黎再農3本外典咋
直接買日本play store card得唔得?
我iOS
但以前課日區驚都係直接買日本嘅card
巴村湖主最易釣 放30P魚餌 無就走人
我未試過,但係google過d人話vpn + 日本play store card都唔會增值到
所以先上水黎問一問

大家好,岩岩買曬兩個自選,想問下大家意見
後篇池選as 燕 or 喵or 梅利莎?之前 3 4 個必5一個三巨頭都唔中
專武池選as會長or as水弓? thx all
依家有必中會長
燕你有原版可以農as

喵同梅莉莎 兩者我會選梅莉莎(玩1T 2T 好有用)

然後水弓你都有原版又係可以農as

所以我會選會長 因為連ns 版都無 遲吓仲有得es
免費石必中?
必中一定係有償石先得
如果單計專武後強度呢? 會長水弓邊個好用d?
老老實實今次可能係最後一次課金次次必5都中重複中到唔想再課
btw睇真d個攻擊手池我好似抽呢個抵玩d可惜已經買左武器池
點解要抽必5
冇自選就咪抽啦
新玩家抽呢d容易填洞
諗下好
之前有既
不過你預十年一次
岩岩過左冇耐
覺得自己會最後一次課金就留自選/必雙as pool
呢d抵抽好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞