[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(47)儲石ALL IN人魚弓!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
太燒腦了...啲攻略又要梅麗莎
乜咁渣Ga
咁係難ar ma
棄一段日子再玩會開心啲
+滾水比你繼續食
依關古拉好重要
刷左好多場古東,但一升武器同靈晶d錢都係倒水
咁咪唔好升
兩代8妖武都夠用啦
感謝各位玩家一直以來給予「Another Eden:穿越時空的貓」熱烈的支持與鼓勵。

於10/18發布的Ver 2.9.600以後發生的錯誤問題,本篇公告將就處理進度再次向各位玩家說明。

目前已確認的錯誤問題
・角色天冥值達到一定數值以上時可以使用的「技能欄位擴充+1」「徽章欄位擴充+1」「靈晶欄位擴充+1」等效果有可能無法發揮作用
・點擊Extra Style角色的詳情有可能發生閃退的情況
上述錯誤問題的修正版本目前仍在等待應用程式商店審查中,很抱歉我們無法立刻公布確切的修正時期。

・iOS版本無法使用「連結Facebook帳號」和「連結Google帳號」功能
上述錯誤問題我們目前正在修正當中,預定將連同前述兩項錯誤問題的修正版本一同發布。

目前我們仍在持續嘗試發布修正版本,
另外我們也同時預定發布遊戲更新版本(包含部分不需應用程式商店審查的錯誤問題修正)。
詳細內容請參閱預定於10/25 CST 14:00公開的遊戲內最新消息一覽。

關於本次錯誤問題的補償內容,我們將在確定修正版本發布時期時一併告知。

造成各位玩家的困擾及不便,以及讓各位玩家久候多時,我們深感抱歉。
又拖
有閃擊仲燒乜鬼
笑死,岀pool都唔fix
屌嬲,仲課左咁多比佢
你都課唔夠
邊有錢整
無錢啦 抽埋魚人弓同es會長就唔課
play/app store會唔會審批咁耐cls
本身fix好2樣 跟住fix埋第三樣先一齊出
255 左阿爾德,想請教下點用佢先發揮到佢既威力呢?做普攻流?但我有AS 燕,重駛唔駛整多個?
同埋我想問龍神既威力VC 晶係咪要過埋結篇先有?
搵食最重要
上阿空武 精靈手環 4粒脅痛附背水 狙擊 玫瑰刺都係個啲 再搞隻人做靈晶架 隊友上埋小公主as

龍神神威係主線拎 係唔係結篇就唔記得
唔該巴打
係結篇
公主招buff佢可以食哂
12票2冥
bug 都未fix 就出pool
我仲諗住bug 同fix 一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞