[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(47)儲石ALL IN人魚弓!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
gay
發覺有啲試煉唔使開月卡...係咪即係以後永遠都有試煉玩?
另外想請問我手機從未設定過任何付款, 想試用月卡係咪點都要set到俾得到錢先?
great
無課好似一個月有5天冥
應該係要入俾到錢資料
因為你唔取消到期佢就扣錢
你見無星天同大地開頭個啲就係免費試煉

係,好似要入信用卡
謝樓上兩位
咁好嘅...唔課金都送5星送試煉
仲未出人魚弓既
應該下禮拜
準備好3萬石未
官方博啲人唔記得取消訂閱 然後下個月就…
得3000 希望娶到返屋企
唔一定要信用卡
google play/app store 夠錢就得
隻GAME D酒吧其實有乜用
買力水飲
最近開返嚟玩,解晒轉篇結篇同外典

主線啲劇情真係垃圾到爆好多嘢虎頭蛇尾
首先燕兩姐妹啲救場好突兀,無啦啦走出嚟用各種能力救場,

有啲角色又完全冇戲份,好似月華跟住主角隊但係又冇乜描寫佢跟住嚟做咩,青蛙利卡都話可以搵卑歌圖香原本諗住月華升es應該有特別野點知乜都冇

再到新角色,剩係睇主線根本唔會知貓可可背景,條友剩係出嚟帶路基本上係可有可無,純為賣角而存在
泰坦叫做好少少至少講到晒啲來龍去脈

幻影條線又亂到仆街,過去現在未來都出現晒係度搞事,但完全唔知佢某一個時間點做嘅嘢係有咩意義
總之主線入1.5之後真係亂到仆街同一pat屎咁

相比之下外典就真係好好多,可能時間線單一啲又剩係一個大陸同少啲角色戲份要處理,整體上都好完整

遲啲龍宮似乎同外典息息相關,希望佢到時唔好又劇情大暴走
月卡+圓玉真係清票地獄

紅票 4+7+7+10 = 28
綠票 4+12+12+12+10 = 50
講得好中,主線後邊真係亂咁黎,無啦啦整幾隻角出黎但完全唔知佢地來歷,格硬sell5星

聽聞遲下會長新外典都唔差咁,
直接買帳
預18號
外傳終於出 係時候玩返
巴哈有人試咗 如果用同一張信用卡 第二次就會扣

即係認卡 唔認帳號
唔係掛我之前日版刷咗差唔多10次
check下先 扣咗錢就碌柒
可能日版個機制唔同
冇見過主角有比錢
免費石既話
抽萬聖節定魔法使嗰個好
我兩隻得正常角冇as
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞