[A/I]《Another Eden:穿越時空的貓》(47)儲石ALL IN人魚弓!!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
35,實得啦
升完渣德可以打下外傳 勁多都未齊分
睇錯賈德
食飯對面條友同我一樣玩緊時空貓
感覺好奇妙
問下佢過哂16妖未
直接問佢呢度username
喺佢耳邊講
過完當爆機
國際版出左人魚弓未?
玩過下日版但停左, 而家想玩返但想玩國際版睇故事
未 岩岩更新到as 千代
預算係咪最快都要去到11月先出?
我其實好早前已經停左玩, 所以唔知佢D POOL係點 (記得當年脫坑原因係限制出5星)
原來巴打你嚟
見你眼金金咁望住我,睇到我好尷尬,飯都未扒完就走咗
原來係你 想打你好耐
新手儲石諗住抽維克多as點知最後十抽都係冇,仲要玩鳩我
有5星仲想點
感謝各位玩家一直以來給予「Another Eden:穿越時空的貓」熱烈的支持與鼓勵。

於10/18發布Ver 2.9.600後發生許多遊戲錯誤問題,非常抱歉造成各位玩家的困擾及不便。
同時也對修正錯誤花費過多時間感到抱歉。

本篇公告就目前修正的處理進度,以及今後的處理方式向各位玩家說明。

首先,
・角色天冥值達到一定數值以上時可以使用的「技能欄位擴充+1」「徽章欄位擴充+1」「靈晶欄位擴充+1」等效果有可能無法發揮作用
・點擊Extra Style角色的詳情有可能發生閃退的情況
關於上述兩項錯誤問題,

我們已經確定造成這兩項錯誤問題的原因相同,
開發團隊在發現錯誤問題後立刻進行了修正處理,
由於商店審查仍然在進行中,因此尚未能發布修正版本的更新檔案。

接著是關於下列錯誤問題:
・iOS版本無法使用「連結Facebook帳號」和「連結Google帳號」功能

我們已經確認造成本錯誤問題的原因和先前所述兩者不同。
開發團隊目前正在修正當中。

關於今後的處理方式
待商店審查通過後我們會立刻發布修正版本的更新檔案。
同時我們也正在擬定本次錯誤問題的補償方案。

造成各位玩家的困擾及不便,我們深感抱歉。
加碼 2綠2紅
11月中先出以家玩定儲石抽差唔多
可能到時直接買個帳仲好
唔記得左有bug
隻草人轉生裝唔返啲野
所以ios 閃退點攪…新手一點能力值就退…點玩
全部角色都係咁

如果係ES角就無得搞住 要等佢依幾日更新
岩岩買左最想玩果隻月華弓😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞