HKCC 2021-2022 討論區[4]光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
走堂冇理過了 🚬
喂!
開sem到而家冇聽過佢講咩
有冇人覺得Auditing 好難,溫到就嚟死
早抖
Deadline fighter仲要成日做錯晒啲嘢
很多野要記啊 好難啊

Sem2係咪冇online
無錯
佢喺份tutorial notes到send啲youtube片就知咩事啦
Tutorial notes啲答案又錯
Lecture slides有啲table又係錯 然後無啦啦空一頁出嚟做功課叫你do it yourself
Do撚完又唔講答案
Teaching plan Week 8原本issue Assignment 2 跟住今日week 9都未issue
然後下星期Week 10 就assignment due
佢自己deadline fighter咪撚影響到人啦屌
屌講起又係
佢d sql ans放返喺access到係run唔到
聽日midterm我都唔知跟唔跟佢教嗰d好
有啲run到個結果都唔啱
Run唔到嗰啲用唔到access run要自己去搵online sql editor做
都唔知佢係唔係上網求其搵題目答案放落啲notes自己又冇對過
咁癲
到最後會唔會得份project同midterm要做
份asm delay左姐
佢話midterm完左先出
year2果啲都收曬offer 日日開p啦
本身都冇frd一齊做
一早讀哂有exam嘅科啦
已經想像到下個SEM mid-term close book考嘅情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞