HKCC 2021-2022 討論區[4]光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
push
push
push
push
珍 悶左好多
呢個post開始好似少左人上
唔過三仲reg fm
reg嚟都冇用啦
搵科易啲好過
利申同你一樣
想問下咁多位,轉programme封email會大概咩時間send出嚟,同埋如果申請唔成功會唔會都有email通知返,因為見佢話week 7會通知,但依家似乎都未有聲氣,有少少擔心。
是咪今年收生少咗冇人過嚟CC讀了
今年啲fm會問quiz計唔計分
上年yr1都好多人上嚟問嘢可能少人讀係真 大學收分低咗 教生人數又少咗
上年又一大堆po話CC悔終生 hk space更稱心 可能成班過晒檔
記得以前cc個post好旺場,搞咩依家去到sem中都咁冷清淨係去至第4個post
是咪今年收生少咗冇人過嚟CC讀了
冇人識上連登 或者今年yr2呢班人都係唔上連登
上年yr1都好多人上嚟問嘢可能少人讀係真 大學收分低咗 生人數又少咗
上年又一大堆po話CC悔終生 hk space更稱心 可能成班過晒檔
咁個心都定啲 唔該曬
大把呢啲問題啦上年開始就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞