有冇人細個有睇過黑糖瑪奇朵

869 回覆
1977 Like 37 Dislike
咁細個紅都唔會自滿串串貢真係抵佢紅
睇埋香港而家紅緊嗰啲更加覺得喺娛樂圈生存最緊要eq高、夠humble同心理抗壓能力高
黑臉琵鷺
一定係王子啦 十萬大軍 咩都第一
就係你咁講
王敖煜
之後傑威緯
woo.com 帖數永遠第一
賣專輯單獨封面王子嗰隻又最難買
以前鍾意幾個 但都跟小傑fc追多啲
王子太難追 車尾燈都見唔到

企滿7層APM反而無去 太遠 唔太識路
play list仲有苦茶 唔敢比人知
我當時追左次 過多幾年仲有返睇一次
呢齣戲好似冷門過黑糖瑪奇朵 身邊好多人無睇
以前追威緯俾幾個小學雞friend當異類
明明做節目最好笑係佢兩個
去outerspace 見過勇兔打工
好似好強咁 啲港站大部叫國際
以前官腔得嚟又補刀補得好應
記得佢明明唔鐘意鮪魚 但有一集突然幫佢口話覺得佢casting個陣似周渝民咁靚仔,正當鮪魚想多謝佢嗰時突然彈句「我討厭你」

而家變咗中二病哲學型音樂家兼運動家
全明星運動會睇完我都麻麻哋佢
之前睇佢驚蛇好好笑
唱K必點苦茶,愛情瑪奇朵,我們之間
https://youtu.be/6WSDKHDmieY
都係呢條link 9:54開始

仲有呢度
https://youtu.be/_9OWsbOpHPg
11:01開始
奶共敖犬同鬼鬼上節目都爆過料話覺得鬼王有一齊過
哪裡怕嗰集個喊樣cute到
唔知有無人睇過呢段
我記得細過睇個陣笑到標眼水
以前中意meimei
依家整到唔認得
唔怪之得之前私追完姜濤屌完私追撚
跟著班私追撚屌返姜濤轉頭
話自己捧得起你就可以踢低你
原來有前科
youtube 有講佢地依家過成點 大牙好似嫁左知有錢佬 聽講準備生仔
記得
一唔夠人講就擺陣
然後講嘢又亂加手勢

哪裡怕停播真係超可惜 明明好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞