有冇人細個有睇過黑糖瑪奇朵

869 回覆
1977 Like 37 Dislike
佢哋改名又唔會意廣東話讀音
首慢歌好聽 但唔記得歌名
家姐又靚女
其實係咪真係基 佢結婚有啲愕然 一路以為佢係基 之後係咪離婚? 佢好撚乞人憎 有次係外國撞過佢哋 現場冇咩fans 第一次見有經理人大頭症嚴重過個明星
第18根蠟燭吹熄以後 決定對你說

故事線黎講 小新蓓蓓最好睇

有時都係度諗 如果好似戰隊咁拍10 years after/出套28禁不禁會點

真係好睇過黑糖好多
主打都好聽 記得嗰陣話王子填詞 威廉話佢都有幫手 瘋掉 兩隻字
我都冇咩留意小樂 淨係知道家姐嫁咗去杜拜
姑且仲有 爆表
係咪太青春 我覺得依首幾好聽 夠歡樂
我都係
好靚仔又傻下傻下咁 學歷仲要唔係淨係掛名 記得嗰陣第二屆佢英文叻過另一個叫ice嘅鬼仔
鮪魚勁錫佢老婆
係 好元氣feel 棒球隊style
鬼咩 培養棒棒堂同黑澀會個channel V總監自立門戶
但拉走棒棒堂同黑澀會嘅一部分成員
結果就僅餘嘅棒棒堂黑澀會同被拉走嘅成員兩邊齊齊做唔起
從此棒棒堂黑澀會收皮
https://youtu.be/iAaXLyX374Q
嗰陣成日節目獎品送返佢啲poster出嚟
我記得依集!
好記得去到最尾佢同ice pk vocab
佢識catastrophic依隻字(印象中係依隻字)我睇到呆到 到依加仲好記得
當年棒棒堂節目 每次都係一口氣錄5集
但係錄完一日得800台幣(200幾港紙)
敖犬覺得個價唔啱 就同andy deal
deal完 好似就變咗5000台幣(千幾蚊港紙)
但係就隱瞞 唔同其他人講 自己一個獨食
都睇得出佢好自私 唔當其他人兄弟
同埋佢仲會收埋枝mic係大腿下面 唔比王子講嘢
我太笨 search 咗 王子作詞
其中一樣心噏嘅係
前幾年有幾個美眉上綜藝講返黑澀會啲野
其中apple話佢哋散得有啲無疾而終嘅感覺
唔似棒棒堂咁有畢業典禮同評比
Elmo仲有follow佢IG 大自然派 成日通山走
最紅嗰陣揀分開真係唔知咩事
又佳讀書好掂 依家好似喺美國接case做心理諮詢
應該好搵得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞