有冇人細個有睇過黑糖瑪奇朵

869 回覆
1977 Like 37 Dislike
講真丫頭應該都唔係啲咩好人
成日俾人發現佢講嘢前言不對後語
話咩老細要求包佢所以嚇到離職,之後俾人踢爆係自己提出叫老細包養
hero驚鬼嗰啲真係笑到癲
我有聽 勁好聽
以前最buy 金三角
點知個節目完咗就無咗段友誼咁

但應該無反面 應該係meimei 太宅 好多聚都唔出 啲綜藝節目又無乜 久而久之就淡咗 我見佢哋一相遇都有Post合照上ig

我覺得最可惜係阿本
個時好鍾意佢
18禁不禁同小薰好襯
棒棒堂完左上下康熙 次次都做足功課 又有效果
但係最後都係揀轉幕後
其實丫頭先心機重
成日老作 前言不對後語
早幾年都仲見鬼mei會上節目
應該係同其他反面?
佢俾把聲局限咗 好難向演員/歌手依兩條路發展㗎啦
咁咪得返綜藝/主持做 不過我覺得佢口才都算係好個批
係把聲太煩膠影響啫
敖傑先係世一
嗡得出呢啲嘅就算未到30都就快30
早幾年薰mei鬼三個有聚
之後就好似冇見過mei出現任何有9妞嘅場合了
Ig都好似冇乜互動?
鬼鬼好似同邊個都係咁上下frd
直情好少post ig 好似與世隔絕咁
我覺得小薰係低級虛偽bitch
以前睇節目已經感覺到
個個都同佢唔fd
應該係感覺到佢人前人後爭太遠

丫頭反而係嗰種友誼小姐
其他女對佢冇乜戒心
但一反面就會又喊又扮無辜拉攏哂所有人企佢嗰邊
因為後來節目監製辭咗職(點解我都有印象係因為嗰個監製本身都好靚仔,會好似花姐咁成日都會出鏡)嗰個節目度收視就每況愈下,後來原來係嗰個監製合股開一個電視台,將一班愛挖角咗過去佢開嘅新電視台,變咗兩邊電視台都留返一半人左右,收視就大不如前……
我之前都仲有見到佢喺台灣嘅節目都有做主持,只不過冇再用返嗰個藝名用咗原名,所以可能冇乜人記得?
睇啲cm睇到眼濕濕
敖犬都奶哂共
90後頭老啦

完全冇諗過係阿緯同小傑唔夾先
一直以為係小煜同王子唔啱
我都係敖傑派
啲合作舞台超正
佢兩個竟然分開LPF同JPM
後來得返王子有消息可以follow,就睇王子算
好似叫Andy哥
真係好多個商場都有等佢地嘅腳毛
以為小煜係最想單飛
但佢先係最愛團嘅一個
竟然有人記得呢單嘢!
條女當年追敖犬 記得叫阿怪
當年佢都20幾歲
而家應該40都嚟緊
嗰陣好多追棒嘅都係中學生
佢同幾個fd幾乎每次出event都同人嘈交恰𡃁妹
嗰陣時傳佢哋私追搞到比小煜同敖犬屌鳩佢哋
所以就報復式咁係forum唱衰佢地
後尾仲走去舉忘恩負義banner

如果佢哋而家真係走去追mirror
應該唔夠班師奶打
我以為都好鍾意洪詩 好靚女好斯文咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞