有冇人細個有睇過黑糖瑪奇朵

869 回覆
1977 Like 37 Dislike
係鍾意氣質型
所以佢當年過年節目都揀小薰唔揀鬼鬼
鬼鬼咁調皮 唔係佢杯茶啦
佢未同stephy拍拖前
有一個節目 比佢揀鬼鬼大元喬喬歐陽娜娜
佢諗咗勁耐
完全揀唔落手
覺得有 甚至覺得依家鮪魚個老婆同洪詩以前個style好似
屌打mirror
唔紅 wfc既程度
90後回憶
我都覺
我覺得小薰不嬲似唔埋堆嗰啲
佢係唯一治到鬼鬼
佢地生嘅小朋友幅相都好Cute
但以前太靜 搞到最少人留意
佢拍網劇 帥T空姐 少型
出親啲Event都周圍啤住啲細過佢地嘅人
做得出呢啲行為真係唔好話自己係fans 好丟臉
B2哥係節目旁白
B2哥結婚6棒先齊人
個時係Andy哥話俾傑 王 單飛喎
幾年前鬼鬼回流返台灣出第一隻碟嗰時
薰蠻都有去撐場
應該又未至於唔埋堆

我都同意你丫頭有包養事件在先
而且佢喺康熙明明話小薰連埋另一個杯葛佢
但3人黑girl散咗之後 嗰個庭庭結婚,好似兩個都有祝福佢
但阿緯結婚嗰時 被飲醉嘅威廉差啲爆大鑊話係「前女友」,仲話王子「那個晚上不是跟我說...(被王子打斷)」
可能因為佢唔太講嘢所以俾我覺得唔太bitch,講真上面講咩丫頭定小薰定鬼鬼bitch啲,定我無知?其實我無真係好留意佢哋,但小蠻係我杯茶

係女人都明如果真係唔八婆嘅人根本理依啲是非都廢是,所以唔會多爆人壞話,就算知道理又喺你到,私人嘢都唔會上節目爆啦

Btw男又得女又得,又高又fit,正

淨係記得丫頭有勁多閃卡
好有印象見過佢哋出event哈哈霸霸
有次鬧到個𡃁妹喊
但嗰陣現場真係個個都好細個冇人敢同佢哋嘈
而家諗返起先覺得佢哋真係人渣嚟
雖然我冇追過mirror
但聽有追開嘅朋友講啲fans氣氛都好和諧
鬼鬼可以同任何人關係都正常 同個個都無乜嘢
但講到團體嘅話就 小薰唔會出現囉
可能要去到鬼鬼結婚 9妞會齊人 但都未必會合照
鬼鬼嘅性格比人感覺咩都無所謂 同女嘅又做姐妹 同男嘅又做到兄弟
第一張好似廖碧兒
唔係 當時傑王出咗首舞可取代
之後嚟香港新城國語力
係 傑王毛鮪 4個一齊表演,似係想推佢哋4個硬撼Lollipop F
但鮪魚唔知點解退出咗
結果變做JPM

都有人講過王子唔想拋底毛弟所以兩兄弟先一齊去傳奇搞新組合
由結果睇確實係除咗毛弟之外其餘模范七棒都好霉
我反而覺得小薰係覺得鬼鬼都算紅先keep住段關係
其他嗰堆唔紅痴埋去都搏唔到上報
彤彤結婚都係得7個
冇mei冇小薰
確實係
https://youtu.be/brI4iLegIKc
呢期節目連mei都話鬼鬼好好
所以嗰期出碟mei先有去捧場 (但完全同其他人錯開晒)
嗰陣B2結婚 6個都有去仲合體接受訪問
似係掛住奶共先唔得閒出席聚會
似係啦
牙醫唔錯

而家咁睇六棒九妞唔清楚有冇拍拖/單身
得返mei 小傑 王子
王子真係... 希望開返關追返stephy啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞