[台灣巨商] 集中討論區(13)

851 回覆
0 Like 1 Dislike
無明冥support 真係懷疑人生 打火蟹暴走等佢行埋黎都用左20秒
唔用咪快少少囉

好似
唔用精
發覺隻Game九成時間都係升lv,係咪除左升lv就冇咩好玩
同埋做任
自從佢on99出埋啲鬼裝同上石裝抽已經少左好多野玩,以前沖鬼幾好玩,仲要冇防爆個下先刺激
新手搭單一問
岩岩down返,好多年無玩,我諗都要重新適應過
想問如果好似你推薦咁朝男起手出巨,係唔係轉一隻將就得唔洗轉其他

另外邊個ser 多人玩啲
呢隻Game 主力已經係由天王做
帥係輔助角色
所以要評論後期邊隻帥有用係睇佢輔助而唔係睇輸出
其中只有金巨燕我認為係必須
然後有時燕都可以唔洗

之後主流的帥有
一、念陰扣抗性 的花賽大炮兵許
但現時實際係有替代品
二、解除負面的
主要用美室
三、定怪用雷公
四、輸出輔助
牙朱那,柏2 的鬼魂彈
五、其他類型上的扣抗
朝子小西蛇女

詳細最終兵陣點砌你要考慮下
但成型上黎講只有金巨我個人覺得係不可缺
新手主力推薦印度收隻用210珠的兵仔做打手(可以轉都唔洗轉)
之直接出馬仔就夠,反正而加唔貴

麟麟服(舊的台灣服)同新的蓬萊(新代理之後先開的)都多人
天照最少
岩岩開始玩返諗住慢慢玩唔洗錢住,
印度太多新野怕適應唔到
如果台女開局,轉王巨漢,柏2,雷公呢三隻先夠唔夠用
會唔會無主力刷怪賺錢

咁而家去蓬萊玩住先,一切重新開始
夠用
出雷精頂住先,但都建議收番隻主力兵
如果想平
出隻蛇女1轉
超平就打到野
咁我就咁玩住先一開始係唔係係咁做任就得
100信係首先目標
課少少出隻馬先
之後打到好多怪喇
見到個信用度表好絕望,而家做哂商任同100級前既戰鬥任,做緊周任,離100真係差好遠
有個快d的方法
轉國一次所有任會reset

利申當初係單國100信
做日任,搵人帶印任同白商會任,單國100信唔算太難。

靠雷珠治療師、狐娃主同祝斧斧頭兵除打天外大部份任都打到,做任時買啲一馳千里就好好升。如果有升申3或者費爾南多,去到印度海岸廟前都無難度。我以前playwith 年代舊ac 單國就已經101信請到隻雀,點知隻雀仲廢過我隻治療師
依家一套馬套幾錢到
600左右
想問下岩岩出左日兇 可以打咩升快d?
覺定咪覺?開頭吸/打掃
仲味覺醒 打地又覺得佢無咩輸出 唔知打咩升好
210前打掃/吸
210可以試下打神谷d細的飛天怪
太耐以前升了

以前升冰城3F重生雙頭蛇(同而加比好慢)
後來都吸算數
有得組隊就組隊吸,冇就打下掃先,冇記錯覺左先打天快,咪覺嘅話真係吸仲快過自己升
請問一下 登入撳完同意之後
load一段時間 彈出 無法連接伺服器係咩原因
重裝試過 閂防火牆都試過
依家個ser好似入唔到 唔關你事
聽日再玩
都係HKBN問題
用左VPN係入到ser
On9特賣活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞