[台灣巨商] 集中討論區(13)

851 回覆
0 Like 1 Dislike
請問xigncode 0xe19101a應該點解決?
小弟我轉代理後就冇玩,想問下巨集多唔多比人捉?
近排想玩返
無人捉
大佬們,小弟諗住回鍋…
想問下麒麟服既市價:
1. 上石龜天武
2. 龜天符
3. 印神武
4. 黑氣
5. 各式衣服 (如燕尾服、海神服、結婚禮服、馬尾等)
6. 子彈

另外想問,依加有咩賺錢手段 以前都係打下黑氣果D

求指教
直接收就最唔使煩
每日玩一個鐘既話可能要成個月?始終你都要升兵陣先解到任
宜家仲多唔多人玩? 想課但驚佢好快汁
市價可能因點品特價/ 有轉蛋有變
1. 280-300E
2. 260-270E
3. 130E+-
4. 3.2-3.8E
5. 有啲好平, 20-100E都有, 絕版野200E-
6. 1E :1.7HKD
多, 話執都話左咁多年
驚就唔好課
但都係單機升lv?
台服興組隊升
唔該哂
想問埋如果收係咪去8591最好?睇落好似安全啲
Thanks大佬🙇🏻‍♂️
仲想細問下啲衣服價位…
之前退果陣冇清衣櫃,剩低啲衫如下

可以賣幾錢
依加全身空蕩蕩,想套現買返啲裝比主力
直接啲講,除左賣真人衫,賣game衫好難套現
你個堆衫都唔多值錢,加上大把人有,所以算吧喇6師弟
可以咁講但8591多數都係收賣佬用....
通常直接入tg同game嗌四通架啦
龍天頭400+- 最近有轉蛋 可能有變
蚩尤頭10+-, 手鞋腰1E-
黑氣3.5+-
有冇tg 分享 ? 想收ac
依家d ac用otp ,如果唔小心del左apps 就麻煩
要用返註冊個陣既名,如果上手係鳩作,個ac 就玩完
自己升過算啦,依家咁易上手
唔係用條key咩 第一次scan好長果條
其實係咪面交最穩陣,即場睇住佢入OTP解綁再用返自己OTP SCAN
通常係佢解綁,之後你再綁,好似聽過真係del左apps 攞唔返個ac,因為同註冊個陣個名不符
師兄想請教埋綁左自己個OTP,改埋密碼
之後如果佢唔連埋EMAIL比你,係咪去填FORM再入150點等官方搞掂比你改返自己個EMAIL就最穩陣?
150點係即刻改到email,唔洗等
前題係要驗證上手既email ,即改到,如果佢過唔記得email之類就唔好收,隨時佢可以拎得返
唔該哂
8591啲帳號 好多都好貴 過萬都有幾個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞