[台灣巨商] 集中討論區(13)

851 回覆
0 Like 1 Dislike
有龜天打呢啲做乜
直接打神仙谷喇,再唔係打火蟹,呢啲舊怪冇人打
好耐冇玩 唔知打乜
神仙谷打邊隻
下載緊 邊個SER多人玩
應該係馬ser
有雷3,打鬼怪熟習下先,之後可以打火樹,蟹正常好多人打,反而唔好升,如果唔係去新圖打火蟹幾舒服
做咩任有新手武器拎 如果要課金應該買咩
新手任有送

課 隻250治療師
算係老手,但係正服太耐無玩過
應該玩咩國好? 如果係課250兵返黎 應該點買好?
多人揀係 明 台
收少少彈 或者 賣點品買兵 之後就做任洗信
覺醒天使食無想得唔得嘅
無乜用
你有台 日冥之後就好少會用佢

但有人 陰陣 全巨集 就會用埋做輸出
見到市集冇人 搞到冇乜癮
咩ser?
雷公仲有冇用
麒麟
天王250後就可以入倉
三倍經
個個去升lv
https://t.me/+udyK3_4r95Q1NmE9
入tg 可以方便買賣
250治療師有咩用 仲做緊戰鬥任 做哂任之後要點 朝男起手 靠隻送緊金仔燒緊怪
方便解任
入倉之後有邊隻可以做打手
我意思隻天王250
之後隻雷公可以入倉
做任送果把雷槍招光彈幾勁 係咪用呢把野升LV
250治療師嘅武器係雷電珠,係目前傭兵武器中數一數二強嘅武器。技能係越高智越高攻嘅雷光彈,係招大範圍法抗技能。

正常250治療師全法,上太皇/孔明裝(較好)嘅攻擊力係同全血加全心全力(武技)麒麟比美。
https://youtu.be/nr72AMPs1JU

而雷電珠亦係合成主角神武「狐仙娃娃」所需嘅用品(勁過麒麟)。
https://youtu.be/y2ycxESYDUU

換言之主角(全智拎新手杖)→買250治療師加雷電珠→升隻陰陽師打高級鈴出陰→升信同時升一轉主→買梵天權能轉治療師2轉→合狐仙娃娃畀主用+合神獸麒麟+另一隻神獸(睇你想要咩天王),就係現今韓巨『治珠狐麟』起手法。

如果有解開日任,依家每次做到最後都有一個叫勇氣的證明畀你,夠15個會有一隻1日狐仙娃娃(150lv,實際可用兩日)畀你升呢用,大大減少你無課儲錢買治療師雷珠之前嘅時間同減低做任嘅難度。

朝男建議除咗治療師1轉,升隻多金、西山大師同李舜臣(額外,有孫子就升),呢三隻朝鮮帥分別用嚟合雷傳朱蒙、風傳孟獲同水傳貂蟬。兵就升MP女同陰陽師,可以升多隻念師嘅。

其他咩合怪、凶獸、屬怪同精靈就玩到咁上下先諗。
治療師技仲可以定怪冇得郁
攻守兼備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞