T.O.P@BIGBANG暈倒昏迷入ICU 至今未醒

478 回覆
808 Like 66 Dislike
e ya e ya oo

唔好死唔去呀
Michael Jackson 咁似

屌你拎佢黎同MJ比真係IS A 侮辱
開心
死啦
快d死

屌你不如話MJ係隻狗都冇咁侮辱
唔好死

殘廢/做植物人
醒返喇人地

MJ先係傳媒效應下既受害者
其實班hater係討厭班on9 fans多過討厭個韓狗囉,但果班on9 fans仲係咁on9,係度講咩「人地入埋醫院你地仲要酸」之類,想笑柒你班fans炸,你估真係咁黑心咩

講得好

係泡狗就咒到仆街死
唔撚据呀
入院都咁有型

咩叫天真? 就係你相信d藝人嘅真人真
係同電視機入面嘅佢一模一樣
好似係子華神講

當自己男神係自己寶貝係天真左啲

真心想知係女人代入感太強 定係男人太現實?
成日掛喺口邊話咩我老公真係幾難頂
d韓狗fans先好笑
話咩大壓力先吸毒
好多國家吸毒合法

屌,d韓狗文化真係令到d年青人忽撚哂

兩登好多道友都係咁講
報完一大輪韓星新聞跟住就冇人記得薩德系統啦
南韓政府好波
d韓狗fans先好笑
話咩大壓力先吸毒
好多國家吸毒合法

屌,d韓狗文化真係令到d年青人忽撚哂

兩登好多道友都係咁講

今鋪啲道友點睇
TOP實大把弱智妹排住比佢屌啦

MJ先係傳媒效應下既受害者

唔係 會唔會一樣服用過度
傻媽千哥錯浪 bangbangbang
I wanna smoke ! This drug is sold! 索夠了麼? 處處索K 你笑我瘦(瘦!) 我要索個夠(夠!) 我地五個索野索野索到夠 今晚今晚想要扑野!

This drug so good 愈食愈high 索到變痴 索也索夠(夠!) 永冇愧疚(疚!) 這個世界索野索野有摯友 今晚call TOP 屋企high野!

大獲大獲 無晒貨 吊癮我氣咳
我索野就算犯法也無有怕我照去隊
我要食氯胺酮 頭搖fing fing當我廢up
已經無左佢唔得 食少一晚死得⋯⋯

T.o.p呀食大麻

依呀依呀唷
咩facebook page有得睇?
我都想支持top
妹妹仔好易呃是真的
抵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞