T.O.P@BIGBANG暈倒昏迷入ICU 至今未醒

478 回覆
808 Like 66 Dislike
Rip
但有一個夢
死未呀
但有一個夢

不會死 種大麻
I wanna smoke ! This drug is sold! 索夠了麼? 處處索K 你笑我瘦(瘦!) 我要索個夠(夠!) 我地五個索野索野索到夠 今晚今晚想要扑野!

This drug so good 愈食愈high 索到變痴 索也索夠(夠!) 永冇愧疚(疚!) 這個世界索野索野有摯友 今晚call TOP 屋企high野!

大獲大獲 無晒貨 吊癮我氣咳
我索野就算犯法也無有怕我照去隊
我要食氯胺酮 頭搖fing fing當我廢up
已經無左佢唔得 食少一晚死得⋯⋯
周永恆表示:....
I wanna smoke ! This drug is sold! 索夠了麼? 處處索K 你笑我瘦(瘦!) 我要索個夠(夠!) 我地五個索野索野索到夠 今晚今晚想要扑野!

This drug so good 愈食愈high 索到變痴 索也索夠(夠!) 永冇愧疚(疚!) 這個世界索野索野有摯友 今晚call TOP 屋企high野!

苦肉計
吸大麻吸到痺
如果係想自殺既話都幾on9 有咁既樣加埋呢幾年搵埋d錢 唔做娛樂圈都夠佢開開心心過埋下半世啦 係要搞到而家咁節墮

Rip

笑撚死人咩關傳媒咩事

喺巴士上面忍唔住笑咗出聲
rip

tvb啲藝人食毒品睇下佢會唔會咁講

tvb啲藝人食毒品睇下佢會唔會咁講

睇黎呢條女平時都食唔少 個腦搞成咁

唔怪得佢笑笑口繼續吸
有呢d 粉絲無限量支持真係做咩都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞