T.O.P@BIGBANG暈倒昏迷入ICU 至今未醒

478 回覆
808 Like 66 Dislike
連登仔又可以發勁燈死人
講到壓力大就可以吸毒咁
香港變毒品帝國啦咁傻仔
D臭雞Bang到傻撚曬
送上門人地都唔屌啊
如果係想自殺既話都幾on9 有咁既樣加埋呢幾年搵埋d錢 唔做娛樂圈都夠佢開開心心過埋下半世啦 係要搞到而家咁節墮

吸撚完毒比人周到仲笑笑口
佢依種人會自殺先奇啦

tvb啲藝人食毒品睇下佢會唔會咁講

睇黎呢條女平時都食唔少 個腦搞成咁

死左我即刻收口
講到話壓力大先吸大麻 咁當年衛詩同大麻耀又無人撐既
佢地都好大壓力
班fans真係
偶像犯錯都唔比人話,啲fans講到好似自己偶像冇錯,人地唔啱咁

tvb啲藝人食毒品睇下佢會唔會咁講

睇黎呢條女平時都食唔少 個腦搞成咁

死左我即刻收口

班fans真係
偶像犯錯都唔比人話,啲fans講到好似自己偶像冇錯,人地唔啱咁

盲撐就係咁架啦
龍門任佢搬
為左護主可以去到幾盡
Fans叫大家積口德呀
又有新一輪口德分活動
I wanna smoke ! This drug is sold! 索夠了麼? 處處索K 你笑我瘦(瘦!) 我要索個夠(夠!) 我地五個索野索野索到夠 今晚今晚想要扑野!

This drug so good 愈食愈high 索到變痴 索也索夠(夠!) 永冇愧疚(疚!) 這個世界索野索野有摯友 今晚call TOP 屋企high野!

大獲大獲 無晒貨 吊癮我氣咳
我索野就算犯法也無有怕我照去隊
我要食氯胺酮 頭搖fing fing當我廢up
已經無左佢唔得 食少一晚死得⋯⋯

隊草啫又唔係咩硬野
似調左隊比人操到暈

點樣操先
R.I.P

我係酸呀 但睇住佢仆街真係好撚爽
希望佢既死可以換返港女既腦返黎
想當年黑鮑嬌事件都冇咁多人護主..
班fans真係

盲撐就係咁架啦
龍門任佢搬
為左護主可以去到幾盡

如果tommy吸毒
睇吓佢哋會唔會企出嚟講返一樣嘅說話?
屌 就算機動部隊真係操到佢暈 都係佢自己攞黎啦
佢一開頭唔吸大麻咪無事
仲要唔認喎 係比人踢爆左先認炸嘛
佢係有恐慌症一路要食鎮靜劑嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞