T.O.P@BIGBANG暈倒昏迷入ICU 至今未醒

478 回覆
808 Like 66 Dislike

大家唔好再詛咒top了
一人一post祝福佢早日康復啦

條豬西咁大愛,又唔見佢去同情下街邊d道友?

視乎道友是否come from泡菜

又唔見房祖名嗰陣會咁
笑撚死人咩

叫自己做prince

唔講唔覺
雖然唔係撐佢 不過我覺得啲人話插佢面帶笑容又係on9 唔通喊撚哂口咩 咪仲假

你都講得啱嘅

又唔見房祖名嗰陣會咁
笑撚死人咩

叫自己做prince

唔講唔覺

弱智仔有樣睇

Fans連畀咩都要管
唔畀笑 咁畀rip囉
無人識佢
有請小鳳姐
講真本來都唔係太多人屌top,係班粉係都要衝出黎黑講成白,先會愈來愈多人插佢

Exact7ly

我發覺港女真係好撚蠢 咁嘅小白臉都值得追捧
題外話
T.O.P>G dragon>其他?
我指地位

tvb啲藝人食毒品睇下佢會唔會咁講

睇黎呢條女平時都食唔少 個腦搞成咁

死左我即刻收口

大麻講成鎮定劑 究竟要食幾多鎮定劑先會嘔曬白泡 死港女講嘢主觀到
題外話
我指地位

Gd應該高其他幾十班
題外話
我指地位

gd >>>>>top>其他
題外話
我指地位

太陽都好過top啦下話
題外話
我指地位

太陽都好過top啦下話

又太乜撚野陽啊
法國泡菜改D名全部1999
太陽月亮top under 智障緊

死左我即刻收口

大麻講成鎮定劑 究竟要食幾多鎮定劑先會嘔曬白泡 死港女講嘢主觀到

佢唔係服藥過量咩

死左我即刻收口

大麻點食到嘔哂白泡呀
佢未退役 仲係軍隊到邊食大麻呀
究竟依家邊撚個主觀
話撚左大麻係比人起訴 而佢一向有少少抑鬱 有食開鎮靜劑 今次係後者出事 合法野黎
T.O.P母親哭訴兒子可能出現腦損傷
死得未
T.O.P母親哭訴兒子可能出現腦損傷

he is a good rapper, drugs ruin him
抵撚一
抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞