[親生仔] Google Pixel 討論區 (64) 10月20 Pixel 6 發布會

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
咁可能美版有機會用到
最趣嘅係日版粒felica chip 同八達通係一樣。
反而唔知係咪ROM lock 左payment 只能跟built in felica chip. 而呢粒野又限死左只可以日本嘅payment 用。
純粹估下,有錯請指正但不要插。怕痛。
無用
顯示 the target package has not yet been set
wifi都開唔到
買左三十日即死
日經叫春有得買未
係咪跟曬steps去sideload?
你應該舊電就死 同埋開始LAG
應該3XL 換 PRO 路過 +3
一律建議買 犀牛盾
想出部pixel做考子機,重諗緊4a, 4a 5g定5a好,老人家無乜要求,有無咩好提議?
因為唔係香港用,所以行唔行無所謂
借個位,想收一部pixel 5,有冇ching準備換6會放機
tg:jrccccc
雖然未必買P6, 但好似期待左好耐好耐咁
20號咁耐都未嚟
水機嘟唔嘟到八達通個app
adb:failed to read commend: no error
可能會買6 series,但會strong hold P5
你係咪打錯command?
你哋pixel用家最早啦 應該好快
非pixel用家今年都唔知有冇機會
無打錯
佢load左47%先停
不過我送左去整啦
same 到時5+6pro 5仔手感太好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞