[親生仔] Google Pixel 討論區 (64) 10月20 Pixel 6 發布會

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
又黎咩打iphone, iphone 終結者,講左幾多年,連最基本銷售渠道,售後服務都做唔到,打條鐵 唔好唔記得好多地方包括香港連最基本5G 都要做工程師先至用到。唔係話部機唔好,但唔好咁大期望,尤其Google d 野。
再望下pixel 5 一出都係賣599

利申:用緊
有冇人會4轉6?
pixel 4除咗90 hz 其他嘢我覺得係咁多年嚟出得最差嘅一代
我就唔信pixel要搶…
撚同咩
5 講明中階 u
利申 4 轉 5 覺得直頭係降級
4yes
4xl係最正嗰代
pro柒啲
差$300…6仔好似抵好多,無120mhz都唔緊要,最慘係無4x

https://twitter.com/andrei_eclynoh/status/1450047996628983808
乜都leak撚晒
好心就神早開發怖會啦
講左咁多次都話leak曬google不嬲係軟野先係發佈會嘅重點
覺得係突登喺apple event前make noise 正常收到呢啲pack好晒嘅機應該係review用 有embargo 如果夠膽唔遵守 下年唔會早收到機

利申9up
同意 你真係9up
唯一考慮:
12 gb ram
6.7 寸mon
4x zoom
你個唯一有三樣
我就真係唯一,4x zoom
https://twitter.com/Gautam_Thapar/status/1449812486924877826?t=1V6T7NBV4eP0uv69cc0KsQ&s=19

之前有巴打估6pro會重過200g,覺得重。175g應該易啲接受
Source
應該係amazon list錯
4xl 193g
6pro大部過佢但反而輕過佢
仲要package 175我唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞