[親生仔] Google Pixel 討論區 (64) 10月20 Pixel 6 發布會

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
non pro

6 pro

UWB同face unlock 似係6pro exclusive

confirm 咗係用 Samsung 5G modem
g5123b
發布前啲嘢都leaks 晒
係差粒SOC既 PERFORMANCE
下, 我覺得金好靚喎
邊parts係faced unlock
其實咁耐以黎都唔知係咪有心一間咁大嘅公司有咩理由做保密會做到咁 仲要咁多年都一樣 永遠唔leak嘅就係software黑科技嗰啲
依家都無乜野機係發佈前無俾人爆晒啲野架啦
一定係專登架啦,佢要保住個hype 佢慢慢擠牙膏咁keep住有noise. 咁樣拖下拖下又岩岩好到發報會。
之後發佈就係自己嘅黑科技硬野從來都唔係佢地嘅重點
咪就係..GOOGLE心諗.比你睇晒D SPEC都冇用.我最勁既野永遠冇人知.唔到最尾個日都唔講
之前就係咁廢嘅spec發佈會後 咁嘅spec都做到咁

而家已經係唔錯嘅spec發佈會唔知仲有咩呢
三星全餐
s pixel 6/6pro
6條邊粗撚到
又話今年會出手錶, 反而到而家咩樣咩消息都冇流出過 會唔會放流料其實今年唔會出
問題佢冇咩特別好爆嘅野
佢唔需要 佢淨係講個自家chip都可以講2個月
佢都係話快上代80% 最快嘅pixel機 咁應該點計都冇a15咁快
如果係好勁就話姐
出到黎好廢咪比人笑幾個月
佢之前用高通個陣都唔勁得去邊 我都唔抱太大希望佢會贏到a15
佢吹粒tensor都係吹ai同titan m gen 2
唔好預效能會勁得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞