[親生仔] Google Pixel 討論區 (64) 10月20 Pixel 6 發布會

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
我琴日當風更 見証住自己部P3XL 無開 ADATIVE BATTERY 情況下
以0.5秒時間 由10% > 1 %

其實用PIXEL都唔會諗住J個 硬體效能
係點用有限硬體去玩到最盡先係體驗首選
除左 5 用中階 u 之外
其他都算旗艦 u 啦 點會係有限硬件
不過佢咁多年相機 hardware 無 upgrade 過就真嘅
所以今次係期待呢樣最多
唔知拍片追唔追到 iphone
未玩過pixel系列 一直以黎都係IDOG

單純覺得iPhone越黎越唔user-friendly同埋冇touch id 想轉機

請教下Pixel 以往係依方面表現如何
想問有冇巴打用日水pixel 5A 用到八達通sim?

今個禮拜都係冇an12 stable update

Pixel Stand Gen 2

color naming & feature
用緊 pixel3XL 諗緊買唔買6 pro
我都係用緊3xl 準備換pro
+1
但pro個size好似又再大啲
6同3xl差唔多?

btw 你地舊電有冇漲?
係呀 6同3xl差唔多 pro其實大左個0.4都應該唔會差好遠 我個部仲用到好正常 原裝電冇換過 仲好順
可能我玩得太多coin master
部機太熱
希望美版會有無mmwave版
希望pixel watch真係出
Pixel界流浮山刀手
影都冇
今次又流傳會出
好似apple 冇左m字額咁 網絡瘋傳
GPU係ARM公版定係AMD?
如果發佈會當晚蘇媽突然間出現我會射到成個moon都係

公版
三星都未出點會俾Google 搶咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞