噬謊者外傳(中文)

497 回覆
38 Like 1 Dislike
好多人係去到分叉路1同60果度先估潤秒
仆街偷學刃牙開鬼腦,獏㗎純度又大大提高
最上妙子
呢個post唔夠完整,同埋基本係去到中段先confirm

我記得果陣最勁d人直頭係早期就透過劇情入面提過既年份計得返而衣家個故事係幾年既1月1日
然後搵到現實果一日真係有潤秒去肯定

同時證明迫神對呢d細節幾嚴謹
頭2話已經好精彩,又是用最簡單既遊戲玩出最絕倫既鬥智
我都記得一開頭唔係呢個post
不過算啦 我都搵唔返
我記得一開頭係有人講返2007年12月31日呢件事出黎
超越未必得,貘先生太強。
去到差唔多同首領/拉羅LV應該走唔甩。
最可惜係明明梶已經成長到接近貘嘅高度
但係最終幾戰都係冇乜發揮
淪為陪襯表情同解說角色
佢嘅最終戰打陰謀佬夾硬話用好運嚟贏都有D 嘥
明明銅牛號角同battleship 果度咁大成長
今集MVP係最上主持人
貘寧願飲茶都唔飲殺人咖啡 夜行馬上嬲豬
始終貘同拉羅係水入面思考唔係免費所以梶諗到先都唔代表係佢地個level
不過梶快過哂其他主持人諗到已經證明佢有料
小夜行兄弟個樣好好笑
唔係話佢咁啱射爛咗個盾咩
同埋話果槍咁啱只係輕傷
咁當然賭就係要賭運
獏都有賭運嘅時候
但係最好睇都係捉到對手出千然後反利用佢嘅
引對手落坑
銅牛推肥仔去絕境仲好睇
可惜嘅就係明明已經上到果個舞台,但係以下犯上冇佢份,淨係幫手整當個鐘

賭命果下係勁

夜行兩兄弟好cute😂😂
有就實有既
有d人玩啤牌都會記牌
但水入面另計
最後令個情報佬洗白一齊拍住上
皇道得黎又唔會太大光環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞